kornik_69 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 No no no model wygląda naprawdę zachęcająco Mam tylko pewne obawy co do jakości kalkomanii. Piotrku czy mógłbyś spróbować nakleić logo producenta z papierka z kalkomanią na jakiś złom modelarski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 No modelik bajka:), a kalki faktycznie jakieś grubawe, coś jakby te z obecnych Plastyków i RPMów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Model jest naprawdę świetny, tylko ta rama czołowa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 A co z nią nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Podział jakiś mydlany na ramie czołowej ,tak na zdjęciu widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Od dołu powinna mieć kształt klina, popatrzcie choćby na rysunek na pudełku, albo jeszcze lepiej na zdjęcie Puszczyka z przodu, a to że lekko rozmyta to nawet dobrze - łatwiej będzie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Boje się odrobinę tych kalek, ale w sumie jest to takie proste że łatwo maski będzie zrobić. Ciekawi mnie jak będzie rozwiązane malowanie cywilne, czy będą z tego kalki. Mimo wszystko trzeba chwalić, kupować i sklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Dziś dotarł do mnie Puszczyk (wojskowy). Pamiętając dawne modele tej firmy, niebo i ziemia. Mam nadzieje że Aeroplast stanie się firmą wydającą naprawdę dobre modele a nie tylko pakować oklepane shity. Ale nie to jest sednem wypowiedzi. Nie wiem jak w innych modelach ale w moim egzemplarzu szkło jest średniej jakości. O ile nie ogniskuje, o tyle zauważyć można drobne porowatość, tak jakby forma nie była dostatecznie wyszlifowana. Ogólnie jestem zadowolony z mojego nowego nabytku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Chodzi za mną taki pomysł, żeby napisać zbiorowego maila do Aeroplastu z podziękowaniem. Moglibyśmy zebrać podpisy szczęśliwych modelarzy, żeby zobaczyli że warto robić takie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 A ja jestem pewny ,że fora modelarskie Bossowie Aeroplasta czytają i może pójdą za ciosem i np. Sokoła wypuszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 to może jeszcze pomnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 I Krzyż i krzyż...... a sorry to nie ta akcja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Ojtamojtam. Ja po prostu marzę o Sokole, porządnym Hindzie, Bryzie, Orliku, Irydzie. Iskra też niech będzie. Zamówiłem ostatnio Choroszego, ale tani plastik to też by była fajna alternatywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Z tego co słyszałem na konkursie w Grudziądzu to szybko bym nie liczył na Sokoła. Prędzej w 1:48 powstanie inny śmigłowiec I chyba też się będą ludzie z niego cieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Kania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Bardzo ciepło Ale nie Kania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Mi-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek172 Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Mi-2 w 48 Reflektuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 I Krzyż i krzyż...... a sorry to nie ta akcja ;) Ale swoją domową menorę zawsze możesz sprezentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 I Krzyż i krzyż...... a sorry to nie ta akcja ;) Ale swoją domową menorę zawsze możesz sprezentować. Nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Mi-2 w 48 Reflektuję Ja również bym się ucieszył z takiej nowości. A co do SW-4 ponawiam prośbę, jak juz ktoś będzie miał chwilę żeby zrobić zdjęcia zawartości pudełka to ja chętnie rzucę okiem na puszczyka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Patrz na cały wątek strona 4 zdjęcia wyprasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Super model!Też go zakupiłem i jestem bardzo zadowolony. Życzę firmie Aeroplast dalszych sukcesów.Pozostało tyle tematów dotyczących polskiego lotnictwa. Np.Mi-2 1:48, ts-11 iskra 1:48,orlik 1:48 no i oczywiście iryda 1:48 , nie wspominając o sokole 1:48! Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Spokojnie spokojnie, jeden Puszczyk wiosny nie czyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Jeszcze by się przydały malowania "cywila"... Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi