Erni Napisano 1 Lutego 2012 Share Napisano 1 Lutego 2012 Model prosto z pudełka , oczywiście przegenialna Tamiya. Malowany Gunze , Life Color i lakier do włosów. Zapraszam do wyrażania swoich opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Bardzo ładna maszynka kolego Erni Elegancko pomalowana i wykończona. Ślady eksploatacji efektowne, ale nie nachalne. Trochę tylko brak jej jakiejś podstawki. Bardzo mi się podoba! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Przychylam się do zdania Kornika ładny model, tylko czy na pewno nie było żadnej " gwiazdeczki nawet malutkiej czerwonej takiej' pozdrawiam eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Bardzo mi do gustu przypadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Bardzo fajny model przyjemnie sie oglada takie cacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Ładny, też sie do takiego przymierzam tylko drogi trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniekk Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Podoba mi się;D Bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Bardzo ładna. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Ogladac ten model to czysta przyjemnosc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo G. Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Bardzo mi się podoba, moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saty Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Rewelacja! Do pełni szczęścia dla oglądających brakuje tylko podstawki i może jakiegoś "Tankisty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Rewelacja! Do pełni szczęścia dla oglądających brakuje tylko podstawki i może jakiegoś "Tankisty" no i oczywiście "krasnej zvezdy" i "POBEDY"na wieżyczce! zbieram się do matyldy afrykańsko-niemnieckiej w pasiastym zdobycznym malowanku Gratulacje jeszcze raz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 Świetne wykonanie i efektowne brudzenie. Bardzo mi się podoba twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 dzieki za opinie , miło to czytać. Dodam tylko że budowa modelu od wyjecia z pudła do skończenia zajeła mi az pięć dni:) Poprostu miałem wene. Co do podstawki napewno się jakaś urodzi ale z czasem.A co do oznaczeń , ze zdjęc zimowej matyldy w ruskim wydaniu nie widziałem aby były jakkolwiek opisane sloganami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Zawsze przy zimowym kamo, zastanawiam się, jaki kolor washa stosować i czy to ma być cały wash czy tylko pinwash. Jaki zatem zastosowałeś? Niezła ta Matylda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 Wasch to nic innego jak braz van dyke , staram sei unikac gotowych preparatów tego typu i sam je wykonuje z farb olejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 To rozumiem, ale czy dajesz go przed nałożeniem zimowego kamo, czy dopiero później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Zdecydowanie po i to na lakier matowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Czołem. No fajny, też mnie ostatnio wzięło na ten lakier do włosów Bardzo podoba mi się brudzenie dolnych partii modelu. Szkoda, że jakiś oznaczeń nie ma. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 "potrafisz w człowieku wzruszenie wzbudzić". Jak zwykle klasa sama w sobie. przywieź ją do Bytomia, chętnie zobaczę na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi