Michał96 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Cześć, chciałbym przedstawić swój najnowszy model firmy dragon w skali 1;35. Model posiada fototrawione grille, aluminiową lufę-bez hamulca wylotowego. Model malowany aerografem farbami pactry. Wash z czarnej farby olejnej. Zrobiłem również biedronkę z farb olejnych, pierwszy raz zastosowałem filtry. Model brudzony pigmentami Vallejo. Tym razem popracowałem też nad figurką niemieckiego spadochroniaża Edytowane 5 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Nie moja skala (za duża), ale powiem, że model niczego sobie. Jedyne co mi się nie podoba to oczy spadochroniarza. Nie dość, że ma zeza to chyba jeszcze dodatkowo cierpi na wytrzeszcz. No chyba, że miał w zamierzeniu czuć nadchodzący koniec III Rzeszy i patrzy z przerażeniem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki, hehe no fakt trochę duże , ale myślę, że wyszła lepiej od poprzedniej figurki przy T-70/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Zdecydowanie najlepsze Twoje dzielo. Kazdy moze miec wlasna interpretacje tego jak powinien wygladac model, wiec moze nie dla wszystkich ten tygrys bedzie bardzo dobry, ale mi sie on bardzo podoba. Jast jednak cos co go troche oszpeca, pewnie domyslasz sie ze chodzi mi o....................................................................................... ............tak, dokladnie, masz racje!!!!! chodzi o tego wojaka. Jest dostrzegalna przepasc w wykonaniu pomiedzy czolgiem a wojakiem. Trzeba z nim cos zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MICHAŁ R Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Zgadzam się z kolegami naprawdę świetny model. Bardzo podoba mi się brudzenie ogólnie, model ma swój klimat a o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki wielkie No niestety talentu do malowania wojaków nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki wielkie No niestety talentu do malowania wojaków nie mam. Nie przejmuj się większość na to cierpi. A model naprawdę bardzo udany. eljazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Praca bardzo fajna. Widać,że robisz postępy i idziesz do przodu. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur1 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo fajna praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo fajny. Figurka też niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 (edytowane) Super praca . Bardzo mi się podoba. Co następne? Edytowane 5 Lutego 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Dzięki za wszystkie komentarze, bardzo się cieszę Teraz chyba Klimek-kw2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Czekam na warsztat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Hehe, najprawdopodobniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Widzę że ferie wykorzystane na maksa . Bardzo fajny Tiger.Z każdym następnym modelem jest coraz lepiej i widać że się rozwijasz.Ogólnie wykonanie, brudzenie i ogólny wygląd bardzo dobrze. A że wszyscy tak słodzą i żebyś nie wpadł w samozachwyt i nie spoczął na laurach to teraz tak- bardzo mi się nie podobają gąski na wieży (jak wykopane z ziemi po 50 latach). Następnie- numer na wieży. Przy tak styranym czołgu daje nienaganną bielą i czernią po oczach.Figurka- ogólnie wyszła fajnie tylko te oczy. Zdecydowanie za szerokie białe krechy .Znowu się śpieszyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Witam! Ładny! Podoba mi się taka ciemna tonacja w jakiej jest ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Bardzo ładny model, ale jak słusznie zauważył Robert kalki zdecydowanie wyglądają jak nowe. Trzeba je jeszcze lekko styrać i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 6 Lutego 2012 Autor Share Napisano 6 Lutego 2012 Dzięki No właśnie chiałem coś takiego uzyskać-ciemna tonacja, udało mi się to zrobić, poprzez pierwsze w moich modelach filtry. No z tymi kalkami macie rację, zawsze się staram uniknąć zdzierania ich, bo jest to dla mnie trochę kłopotliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZADDAR Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 super modelik wreście jakiś styrany widać że walczył a nie te muzealne bez kurzu modele EXTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 co do oczu, Niemiec za mocno sobie ścisnął pas ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Piekny model, też chciałbym kiedyś takiego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 bardzo fajny, mocno styrany ale podoba mi się. Gratulacje. Przydały by się zdjęcia drugiej strony czołgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi