Erni Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Modelik D-9 IDF z Balaton models , żywica ale rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Świetny model i taka sama , klimatyczna podstawka . Faktycznie , D9R jest rewelacyjnie spasowany , przemyślany i fajnie odlany . To jedna z najlepszych żywic , jakie miałem okazje montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Kompozycja i wykonanie ciekawe, fajnie zrobiony pojazd, ale choć brudny, to przy oknie z lewej strony jest "plama czystości". Poza tym poobijana podstawka moim zdaniem średnio wygląda , ale to moja subiektywna ocena. Gdyby patrzeć tylko na to, co jest powyżej drewnianego spodu, to na prawdę ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2012 Dzięki za opinie. Sama podstawka (drewno) będzie raz jeszcze przemalowana. A co masz na myśli pisząc o plamach czystości? Ten pojazd jest tak wielki ze na górnych powierzaniach ciężko mu się raczej ubrudzić dla zainteresowanych http://www.strategypage.com/military_photos/2005262.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 14 Czerwca 2012 Share Napisano 14 Czerwca 2012 Może jestem przewrażliwiony, i odruchowo razi mnie takie coś. Skoro jednak masz na to kwity, to zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 A gdzie ma lufę? Bardzo ładnie wykonany model. Podstawka dodaje jeszcze większego realizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Wspaniała robota jak zwykle Erni Bardzo ciekawy i oryginalny projekt. Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Fajniutki karaluch! walnij fotkę z jakimś odnośnikiem wielkości(zapałka?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Ciekawa konstrukcja a wykonanie REWELKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Czerwca 2012 Share Napisano 15 Czerwca 2012 Liban? Strefa gazy? Nie ważne, fajny oryginalny model, jedynie co lekko mnie zraziło, to brak kierowcy, w szczególności że dioramka wygląda na w miarę dynamiczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Czerwca 2012 Share Napisano 17 Czerwca 2012 Super fajny - jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 jedynie co lekko mnie zraziło, to brak kierowcy Pewnie poszedł na bajerę albo ma przerwę na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 jedynie co lekko mnie zraziło, to brak kierowcy Pewnie poszedł na bajerę albo ma przerwę na śniadanie Ale tak w środku roboty? Przecież to nie zdjęcie z Polski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 19 Czerwca 2012 Share Napisano 19 Czerwca 2012 Może miał wątpliwości czy na pewno burzy właściwe osiedle, i poszedł jeszcze raz sprawdzić nakaz... Przepiękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi