Panzerart Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Koniec : pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Bardzo ładnie wykonana IIIka. Dla mnie za mocne ślady zużycia. Poza tym wszystko super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Świetny model Co do uwag z mojej strony to na worki z przodu można by było przysypać "piaskiem" tak jak pakunki z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Bardzo ładny jedyna rzecz która mi si nie podoba to ta plandeka z tyłu. Zbyt mocno odcina się na niej ten kurz ale to tylko moje zdanie. Gratuluję pięknego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Ogólnie ładnie się prezentuje kurzenie b.dobre tylko czemu tylko z tyłu.Worki na przodzie i plandeka na lufie nówki jak już kurzyć to przód też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Opinia dokładnie taka sama jak Piekielny - model bardzo ładny tylko trzeba trochę piachu z przodu dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Model bajka, pierwsza klasa!!! Z tym piachem to troche racji chlopaki maja, ale tak jak teraz tez jest ok. Czekam na zalogantow, co by te wlazy wypelnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Model bardzo miły dla oka. ślady eksploatacji i zużycia bardzo mi się podobają. Taki typowy, zużyty afrykańczyk. Ale są też minusy. Osłona na lufie nówka. Wygląda bardzo sztucznie. Oznaczenia taktyczne jak przed chwilą namalowane. Kłują po oczach na tak styranym czołgu. No i ta bańka na mleko pod plandeką z tyłu . Poprawki niewielkie a zdecydowanie by dopełniły całości. Ogólnie model bardzo zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Witam! Wszytko jest OK i bardzo mi się podoba, poza tą prezerwatywą na lufie. Psuję całość... Całość super pomalowana, super zabrudzona z wyczuciem i umiarem, tylko ten kondom z przodu. Nie mogę go przetrawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Świetnie Ci wyszła ta trójeczka. Brudzenie super. Przychylam się do głosu marioby odnośnie tej "alternatywy" na lufie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzerart Napisano 22 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 22 Czerwca 2012 Dziękuję za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Witam. Wszystko jest ok. Bardzo ładnie ślady użytkowania, brudzenie i dodatki. Tylko czegoś mi w tym modelu brakuje, ale nie wiem czego. Ogólnie model oceniam na -6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Model fajny, nieźle styrany. Plandekę i pokrowiec lufy osobiście dałbym w kolorze khaki. Lepiej współgrałoby to z kolorystyka pojazdu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi