Keisyzrk Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Moje pierwsze malunki akrylami. Farby LIFECOLOR z dedykowanego "setu", wniosek ? koniec z humbrolami ;) Miłego oglądania ; o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Świetne ślady eksploatacji. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 No jest dobry, nie do konca lapie pomysl z 1/2 zimowego kamo, ale i tak mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 28 Lipca 2012 Autor Share Napisano 28 Lipca 2012 Dzięki za opinie No jest dobry, nie do konca lapie pomysl z 1/2 zimowego kamo, ale i tak mi sie podoba. Stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Niestety detal prezentuje się słabo, a szkoda bo malowanie jest bardzo dobre. Pzdr koniec z humbrolami ;) Myślałem, że już tego nikt nie używa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Bardzo dobrze wymalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Według mnie jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Ciekawy pomysł, idealne wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 29 Lipca 2012 Autor Share Napisano 29 Lipca 2012 Dzieki za opinie ;p Niestety detal prezentuje się słabo, a szkoda bo malowanie jest bardzo dobre.Pzdr koniec z humbrolami ;) Myślałem, że już tego nikt nie używa. Ja tam używam nadal, pozostała mi ich kolekcja ; o a przydają się do różnych rzeczy ;p Detal trochę zaniedbałem to prawda, podobnie gąsienice cały model to Dragon bez dodatków a i zdj. trochę ujmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Jak dla mnie fajny pomysł z tym kamuflażem, takiego jeszcze jeszcze nie widziałem. Na pewno duży plus za pomysł i wykonanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Wygląda świetnie, gratuluję. Mimo że to Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Jest zmalowany świetnie, z głową. Nie zepsułeś zimowego kamo lakierem do włosów Jeśli nawet detale nie są optymalne, to model i tak się broni. Najlepszy detal nie uratuje kiepsko zmalowanego czołgu, a przy świetnym malowaniu odbiorca może dużo więcej wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Jeszcze raz dzięki za opinie i cieszę się z pozytywnego odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Nie wiem czemu każdy królewski wygląda jak zabawka.... to jakieś skrzywienie z dzieciństwa. Model wykonany na dość wysokim poziomie, ode mnie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Super Kociak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Mała uwaga, tylko tak wtrącam, bo model jako ogólna bryła, mnie się podobuje - natomiast kiepsko wygląda nowiutka wieża ( szczególnie jej dach ), na tle styranego kadłuba. Tym bardziej, że na zdjęciu, które pokazałeś już sam numer boczny, jest lekko starty, no i źle ( porównując ze zdjęciem ) wymalowałeś plamę kamuflażu, wyraźnie ciągnie się ona, dołem wieży, aż do jarzma armaty. No, to tyle, żeby się przyczepić do czegoś ( tak wypada ), bo Kolega popadnie w samozachwyt i pozostanie na tym samym poziomie, zamiast ulepszać, ulepszać, ulepszać i jeszcze raz ulepszać. Pzdr. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 8 Września 2012 Autor Share Napisano 8 Września 2012 Mała uwaga, tylko tak wtrącam, bo model jako ogólna bryła, mnie się podobuje - natomiast kiepsko wygląda nowiutka wieża ( szczególnie jej dach ), na tle styranego kadłuba. Tym bardziej, że na zdjęciu, które pokazałeś już sam numer boczny, jest lekko starty, no i źle ( porównując ze zdjęciem ) wymalowałeś plamę kamuflażu, wyraźnie ciągnie się ona, dołem wieży, aż do jarzma armaty. No, to tyle, żeby się przyczepić do czegoś ( tak wypada ), bo Kolega popadnie w samozachwyt i pozostanie na tym samym poziomie, zamiast ulepszać, ulepszać, ulepszać i jeszcze raz ulepszać. Pzdr. Paweł Wieża nie jest taka czysta co prawda nie dałem tam aż tak brudu..numery faktycznie.... co do kamo to właśnie postawiłem na to że to jest dunkelgelb a nie biel...lufa pojazdu oraz błotniki są białe to ma jakiś inny odcień niby podobny do tyłu pojazdu ale tył jest w cieniu(chyba), więc zrobiłem w brew wszech obecnym monografiom, zabieg był celowy ; p Podrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Szacunek! Pozdrawiam i życzę dalszych tak owocnych "eksperymentów" malarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi