Skocz do zawartości

PzKpfwVI Ausf.B "Tiger"II 312

Keisyzrk

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki za opinie ;p

Niestety detal prezentuje się słabo, a szkoda bo malowanie jest bardzo dobre.

Pzdr

koniec z humbrolami ;)

Myślałem, że już tego nikt nie używa.

Ja tam używam nadal, pozostała mi ich kolekcja ; o a przydają się do różnych rzeczy ;p

Detal trochę zaniedbałem to prawda, podobnie gąsienice cały model to Dragon bez dodatków a i zdj. trochę ujmują.

• 2 weeks later...

Jest zmalowany świetnie, z głową. Nie zepsułeś zimowego kamo lakierem do włosów Jeśli nawet detale nie są optymalne, to model i tak się broni. Najlepszy detal nie uratuje kiepsko zmalowanego czołgu, a przy świetnym malowaniu odbiorca może dużo więcej wybaczyć

Nie wiem czemu każdy królewski wygląda jak zabawka.... to jakieś skrzywienie z dzieciństwa.

Model wykonany na dość wysokim poziomie, ode mnie +

• 4 weeks later...

Mała uwaga, tylko tak wtrącam, bo model jako ogólna bryła, mnie się podobuje - natomiast kiepsko wygląda nowiutka wieża ( szczególnie jej dach ), na tle styranego kadłuba. Tym bardziej, że na zdjęciu, które pokazałeś już sam numer boczny, jest lekko starty, no i źle ( porównując ze zdjęciem ) wymalowałeś plamę kamuflażu, wyraźnie ciągnie się ona, dołem wieży, aż do jarzma armaty. No, to tyle, żeby się przyczepić do czegoś ( tak wypada ), bo Kolega popadnie w samozachwyt i pozostanie na tym samym poziomie, zamiast ulepszać, ulepszać, ulepszać i jeszcze raz ulepszać.

Pzdr.

Paweł

Mała uwaga, tylko tak wtrącam, bo model jako ogólna bryła, mnie się podobuje - natomiast kiepsko wygląda nowiutka wieża ( szczególnie jej dach ), na tle styranego kadłuba. Tym bardziej, że na zdjęciu, które pokazałeś już sam numer boczny, jest lekko starty, no i źle ( porównując ze zdjęciem ) wymalowałeś plamę kamuflażu, wyraźnie ciągnie się ona, dołem wieży, aż do jarzma armaty. No, to tyle, żeby się przyczepić do czegoś ( tak wypada ), bo Kolega popadnie w samozachwyt i pozostanie na tym samym poziomie, zamiast ulepszać, ulepszać, ulepszać i jeszcze raz ulepszać.

Pzdr.

Paweł

Wieża nie jest taka czysta co prawda nie dałem tam aż tak brudu..numery faktycznie.... co do kamo to właśnie postawiłem na to że to jest dunkelgelb a nie biel...lufa pojazdu oraz błotniki są białe to ma jakiś inny odcień niby podobny do tyłu pojazdu ale tył jest w cieniu(chyba), więc zrobiłem w brew wszech obecnym monografiom, zabieg był celowy ; p

Podrawiam.