GrzesiekW Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 Super się prezentuje z tą lufą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 No Piotrek z lufą strzał w dychę, świetna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 25 Września 2012 Autor Share Napisano 25 Września 2012 Krzysiek w sumie mój kolor bazowy wiele się nie różni od barwy plastiku tamki. Lufka rzeczywiście zgrabnie się prezentuje. Baza gotowa.Jutro może powalczę z rozjaśnieniem tego wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 To czekam na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 Koniecznie zrób mu modulację kolorów, bo bryłę do tego ma idealną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 To czekam na jutro. Ja tez i spokojny jestem o efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 Piękny potworek Oj będzie na czym oko zawiesić... Tymczasem czekamy do jutra Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 25 Września 2012 Share Napisano 25 Września 2012 Mniam, mój sobie stoi na półce w stanie "gotowy na podkład". Jaką farbą to bydle malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 26 Września 2012 Autor Share Napisano 26 Września 2012 Farbka to MH H80 khaki green.Fajny odcień na ruskie tanki. Rozjaśnienia zrobię dopiero w sobotę na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Jutro to dziś!tyle że jutro!! zaje fajny zwieroboj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Września 2012 Share Napisano 26 Września 2012 Fajny , czekam na dalsze postępy przy malowaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Września 2012 Share Napisano 27 Września 2012 Obiecanki cacanki.... No ale może to może i nie znaczy że będzie więc cierpliwie czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 28 Września 2012 Autor Share Napisano 28 Września 2012 Ano obiecanki cacanki. Dzisiaj się zmobilizowałem i psiknąłem małe co nieco; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Jest subcio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Świetna robota Piotrze, miazga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Super!! Świetne malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Września 2012 Share Napisano 28 Września 2012 Fe ble w ogóle syf totalny.... a moje zdanie doskonale znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Super! W końcu mam wenę i skocze po farbki do T-34/76. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Dla mnie bomba Ciekawym obić i brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Września 2012 Autor Share Napisano 29 Września 2012 Dzięki Panowie. Model po filtrach ,sido i kalkomaniach. Mój pierwszy polski tank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Naprawdę masz tempo. To kiedy wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 29 Września 2012 Autor Share Napisano 29 Września 2012 Pewnikiem jutro Krzysiek.Niech wszystko spokojnie podeschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 29 Września 2012 Share Napisano 29 Września 2012 Świetnie, jak zawsze zresztą, nic więcej pisać nie trzeba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Fajnie się ogląda prace nad tym 'smokiem', zwłaszcza że efekty trudne do przecenienia. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpanzer Napisano 30 Września 2012 Share Napisano 30 Września 2012 Super , że polski. Bardzo podoba mi się cieniowanie . Czy planujesz jakoś zgasić "grzeczność" tej kalki . Jak dla mnie przy tak odręcznie zrobionym numerze, projektant kalki zrobił brzegi cyfr zbyt równe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi