Michał96 Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Piknie Panie ! Uwielbiam widok Twojej wspaniałej modulacji po warstwie połysku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 13 Października 2012 Autor Share Napisano 13 Października 2012 Dzięki Panowie. Cieniowanie jest bardzo proste.Kawałek płytki poliestrowej do przysłaniania wybranych miejsc i stopniowe rozjaśnianie farby bazowej.To wszystko. Marcin pewnikiem masz rację,że pierwsze malowanie było ładniejsze. Model po washu.Czas na obicia i pigmenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Jak grafika 3D. Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Z każdą Twoją aktualizacją zdjęciową, zastanawiam się co ja tu robię? . Piękny wash, nabrał charakteru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Wash świetny. A teraz to co tygryski lubią najbardziej młotkowanie i brudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 14 Października 2012 Share Napisano 14 Października 2012 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Czy to mój osławiony czarny wash po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 No no, na tym etapie super. Świetne cieniowanie, wypas po washu. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Października 2012 Autor Share Napisano 15 Października 2012 Dzięki. Konrad wash robiłem punktowo.Teraz jestem na etapie "młotkowania",jak skończę to wrzucę jakieś fotki. Mam też mały problem z zestawowymi gąskami.Nie wiem czy je przecisnę sklejone pod błotnikami.Chyba trzeba je było montować przed złożeniem połówek kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Poszedłem z JSU trochę w inna stronę. Czy takie wariacje na temat zimowego kamo są do przyjęcia? Oczywiście to dopiero początek; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Ktoś się zarzekał . Bardzo fajnie wygląda. Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Kamuflaż ładny, tylko obawiam się iż nie odpowiada rzeczywistości. ISU-152 do 13 pas przyszły 11 kwietnia 1945, więc raczej nie w kamuflażu zimowym. Chyba że chcesz zrobić malowanie powojenne, to wtedy raczej będzie w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Kamuflaż ładny, tylko obawiam się iż nie odpowiada rzeczywistości. ISU-152 do 13 pas przyszły 11 kwietnia 1945, więc raczej nie w kamuflażu zimowym. Chyba że chcesz zrobić malowanie powojenne, to wtedy raczej będzie w porządku. Ha ha to teraz Michał mnie dobiłeś.Ale nie będę już nic przemalowywał.Dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 jak dla mnie... mega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 No Piotrek zamurowałeś mnie . Model wygląda jak grafika komputerowa, świetna robota! . Nie ma co poruszać kwestii realistyki zimowego kamo, jak schodziły płaty farby itd., dla mnie wygląda bajecznie i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Bardzo ładny,wszystko wywarzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Jedynie co trochę mi się nie widzi to przednie i błotniki - za dużo na nich tego białego. Ale jak go jeszcze ubrudzisz to pewno się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Jak Tyś takie cuda czynił? Mam IS-2 z Dragon to sobie po małpuję. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Ależ milutka niespodzianka Efekt powalający... Podepnę się pod pytanie Konrada, jeśli to nie tajemnica, jak tego kamo dokonałeś? Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 18 Października 2012 Autor Share Napisano 18 Października 2012 Dzięki. Biała Vallejo malowana na sido i ścierana po moczeniu w gorącej wodzie. Następnie biały Humbrol nanoszony pędzelkiem i gąbeczką. Na koniec zacieki robione artystyczną olejną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 No miało nie być zimowego ale i jest cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek M Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Kamo prezentuje się genialnie. Czekamy na brudzenie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Zimówka wyszła świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obalacz panzermitów Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Zmyta biel wygląda super, ale te białe kropy po Humbrolu trochę jakby go gołębie dopadły - lepiej by wyglądały, jakbyś je trochę chociaż roztarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi