Lipstein Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 M 24 ... Następna pozycja u mnie do rewitalizacji... Jak tam z shermanem Marines'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 M 24 ... Następna pozycja u mnie do rewitalizacji... Jak tam z shermanem Marines'ów? U mnie też czekam tylko jak pan z modelarskiego mi go sprowadzi swoją drogą z kolegą marioba mamy chyba podobne zamiłowanie do sprzętu amerykańskiej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 No dopiero co kupiłem Chaffeego, dodam mu blaszki Edka - narazie czekam na dostawę. Jak się sklejały gęsi, bo widzę że też masz nowszą wersję z plastikowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 1 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2013 Witam! Jak się sklejały gęsi, bo widzę że też masz nowszą wersję z plastikowymi Nie wiem jak się sklejały, bo to dobrze znane, stare gumisie Italeri, a nie ogniwka do poklejenia. Gąski są podoginane i dopasowane metodą "na czajnik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 1 Stycznia 2013 Share Napisano 1 Stycznia 2013 Aha, no po tym sztywnym wyglądzie sądziłem, że tak jak ja, masz plastiki A tu zmyłka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Stycznia 2013 Share Napisano 2 Stycznia 2013 Jak tak dalej pójdzie to cały batalion M-ek powstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2013 Witam! Czarny podkład na początek... Potem czymś takim: -pomalowałem wszystko w około 2,5 godziny. Teraz wygląda to tak: I tyle.... Ps. Jak tak dalej pójdzie to cały batalion M-ek powstanie. Do tego zmierzam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vis13 Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Batalion ronsonów brzmi nieźle. Bardzo podoba mi się ten pacyfik. Natomiast jedna mała uwaga techniczna do tego M4A3 (76). Browning w tej pozycji transportowej zawsze przewożony był z rozłozoną lufa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2013 Witam! Natomiast jedna mała uwaga techniczna do tego M4A3 (76). Browning w tej pozycji transportowej zawsze przewożony był z rozłozoną lufa. Absolutnie i oczywiście masz całkowitą rację, ale ta 50tka bez lufy wyglądała jakoś tak niewyględnie i łyso, więc wkleiłem KM z lufą. Po prostu lepiej wygląda. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Nie masz zbędnych gąsek T51? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Stycznia 2013 Share Napisano 4 Stycznia 2013 Witam! Czarny podkład na początek... Potem czymś takim: -pomalowałem wszystko w około 2,5 godziny. Teraz wygląda to tak: I tyle.... Ps. Jak tak dalej pójdzie to cały batalion M-ek powstanie. Do tego zmierzam.... Fajnie pomalowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Stycznia 2013 Share Napisano 5 Stycznia 2013 Jak tak dalej pójdzie to cały batalion M-ek powstanie. Do tego zmierzam.... Generał Patton byłby dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2013 Witam! M4 gotowy do malowania. Bałagan na pancerzu może ulec zmianie. Tak wstępnie nawrzucałem trochę bambetli... I tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Brakuje tylko jednego "m" . A właściwie m3a1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 Świetna fabryka mistrzu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2013 Witam! Mały postęp w pracach.... M4A3 76 dostał kalki. Padło na Wolnych Francuzów. Oczywiście model przedtem opsiukany błyszczącym lakierem, wstępnie pomalowany osprzęt i trochę obić (do poprawki). Dostało się też M4. Pierwszy był czarny podkład z Pactry, potem całość została opacykowana Lifecolorem. Teraz wygląda to tak: I tyle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Zapalniczka w wydaniu francuskim bardzo ładna. Co do M4czki myślałem , że odważniej sobie przy CMie poczniesz, bo taki spokojny kolorek ma. Nie znaczy to , że się nie podoba ,poprostu liczyłem na ostrzejsze kontrasty. Choć znając Ciebie znowu olejami jakieś cuda nawyczyniasz i będzie mi się podobało. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Nie no szacun dla kolegi. A jak tam z "pływającym"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Stycznia 2013 Share Napisano 11 Stycznia 2013 Działaj dalej - jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 18 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2013 Witam! Mała aktualizacja... M4A3 potraktowany został wstępnie chińskimi olejami. Teraz wygląda to tak: M4 został popsiukany błyszczącym lakierem i dostał kalki... I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Kurde obydwa wyglądają cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Nio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Oj ładne, ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 18 Stycznia 2013 Share Napisano 18 Stycznia 2013 Na razie modele wyglądają dobrze, schludnie sklejone, czysto pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Stycznia 2013 Share Napisano 21 Stycznia 2013 Podziwiam Twój warsztat od początku i normalnie szał to co Ty tu wyprawiasz. Rewelacja. Masz jakieś lekturki (oprócz tych planów które zakupiłeś za trzy cyfrową sumę)czy szukasz w necie. Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi