Dumo Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Ostatni projekt, nowy dragon bardzo dobrze składalny bardzo przyjemny model ;o) Inspiracja: źródło:http://www.ww2incolor.com/forum/showthread.php?7434-Where-and-when-is-it/page29 Postępy: 1. 2. 3. 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Noooo.. Piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Rafał ja się pewnie nie znam ale modulacja dla mnie świetna- delikatna, nie żóca się drastycznie w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 OOO!!Dumo!!będzie jazda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Listopada 2012 Autor Share Napisano 5 Listopada 2012 No Panowie dzięki Staram się jak mogę mam nadzieję że go nie spierdziele Postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Na razie pięknie ci to malowanie wychodzi. Oleje ścierasz patyczkiem czy pędzelkiem z jakimś white spiritem czy czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Dobra, a powiedz jak się ten "Amerykanin" sklejał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 7 Listopada 2012 Autor Share Napisano 7 Listopada 2012 Oleje ścieram dużym pędzelkiem z prawdziwego włosia. Sklejalność bardzo dobra choć ma czasami nie dopasowania jak to dragon. Dzisiaj wieczorem apdejt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 9 Listopada 2012 Autor Share Napisano 9 Listopada 2012 Zabawa olejami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Nabiera życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Co tu dużo mówić, rewelacyjna robota, bardzo podobają mi się zacieki na przedniej płycie pancerza . Lewy błotnik wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Działaj działaj. Jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 śmielej z tymi olejami na wieży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Ho ho będze bestia piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Rafał w swoim żywiole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Listopada 2012 Autor Share Napisano 11 Listopada 2012 Dzięki W tygodniu będzie update. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Pięknie! Pięknie! Tylko nie przesadź z rdzą... i odpryskami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Listopada 2012 Autor Share Napisano 11 Listopada 2012 Podziękował Odprysków będzie bardzo mało, zrobiłem z pomarańczowego oleju transparentnego filtr który nałożyłem na całość żeby trochę rozjaśnić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 11 Listopada 2012 Share Napisano 11 Listopada 2012 Rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Listopada 2012 Autor Share Napisano 12 Listopada 2012 Rewelacyjny! Postarzania ciąg dalszy zastanawiam się także jaki kolor wybrać na rdze który przypasi do olive drab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Noo, wygląda ekstra tylko nie przesadź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Ładny jest. Na rdzę to chyba jakiś ciemny kolor, tylko z nią nie przesadź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 28 Listopada 2012 Autor Share Napisano 28 Listopada 2012 Małe postępy, zabawa z gąskami i tragiczne zdjęcia, coś ostatnim czasem fotografia mi nie idzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Rafale poprzednie fotki były super a te trochę nie bardzo Ładniusi kameleon ci wychodzi , podglądam dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi