Jump to content

Ka-Mi czyli dziw nad dziwy - Dragon 1:72

Panzer4
 Share

Recommended Posts

Dzięki wszystkim za komentarze. Miło mi niezmiernie, że tak się podoba. Co ciekawe znowu zbieram pochwały za podstawkę, którą robiłem w tempie ekspresowym. Na dodatek nie znoszę robienia podstawek

Nie kokietuj Podstawka bardzo udana podobnie jak pojazd. Popieram Piotrka - brak figurantów... Z czego długa trawa w rogu podstawki (prawa strona czołgu)?

Dzięki bardzo! Ja naprawdę nie lubię robić podstawek i produkuję je z musu, żeby było na czym model postawić. Zazwyczaj robię to na ostatnią chwilę przed festiwalem i tym co mam pod ręką bo w nic się nie zaopatrzyłem zawczasu. No i potem robię taką trawę z pędzla dla dzieci kupionego w Tesco

. Szczególnie podoba mi się zróżnicowanie koloru bazowego i umiarkowane brudzenie, widać że robiłeś to z głową.

Ha! I tutaj się mylisz całkowicie, gdyż większość efektów na pancerzu to był jeden wielki eksperyment ze specyfikami AK, na zasadzie "a co będzie jak psiknę tym z aero?"

Ha! I tutaj się mylisz całkowicie, gdyż większość efektów na pancerzu to był jeden wielki eksperyment ze specyfikami AK, na zasadzie "a co będzie jak psiknę tym z aero?"

Ciekawe... W moim przypadku takie zabawy prawdopodobnie skończyłyby się wywaleniem modelu na śmietnik.

Rewelacja. Podłoże też! Trochę szkoda że bez ludzika

Popieram przedmówcę!Super ci wyszedł gratuluję i bardzo ładny teren ale szkoda że taka cisza bez Japońców tym bardziej że ich było wszędzie pełno.

Powód tego jest bardzo prosty - nie ma na rynku figurek Japończyków, którzy mi się podobają. Żywice z Milicastu są za drogie na moją kieszeń, a kupowanie całego zestawu, żeby przerobić jednego lub dwóch ludzików mi się nie uśmiecha.

przejrzałem zdjęcia - rewelacja. Czytam komentarze a Wy mi wciskacie, że to 72... nie, to 35!

Wrażenie bardzo pozytywne, odbiór i "wklejenie" w podstawkę bardzo dobre w odbiorze.

Brak figurek już rozumiem. Generalnie bardzo dobre wykonanie.

ps. to na pewno nie 35? ;)