Panzer4 Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Tak oto wygląda efekt końcowy moich zmagań z kolejnym "japończykiem". Zapraszam do oglądania i komentowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Cacko ,pięknie Ci to wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Piękny, podobnie zielsko. Szkoda, że załoga nawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Bardzo ładna praca. Podstawka świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 świetny model i podstawka, cieniowanie wyszło super ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 czapki z głów. twoje prace to dla mnie wzór niedościgniony. ale będę próbował :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 No i sam powiedz. Czy to sprawiedliwe, że w SM tylko samoloty i samoloty? Przecież ten ( to) Ka-Mi powinno być na okładce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Listopada 2012 Share Napisano 5 Listopada 2012 Bardzo ładna japonka. Okładka się nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Listopada 2012 Autor Share Napisano 5 Listopada 2012 Dzięki wszystkim za komentarze. Miło mi niezmiernie, że tak się podoba. Co ciekawe znowu zbieram pochwały za podstawkę, którą robiłem w tempie ekspresowym. Na dodatek nie znoszę robienia podstawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki wszystkim za komentarze. Miło mi niezmiernie, że tak się podoba. Co ciekawe znowu zbieram pochwały za podstawkę, którą robiłem w tempie ekspresowym. Na dodatek nie znoszę robienia podstawek Nie kokietuj Podstawka bardzo udana podobnie jak pojazd. Popieram Piotrka - brak figurantów... Z czego długa trawa w rogu podstawki (prawa strona czołgu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 6 Listopada 2012 Autor Share Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki bardzo! Ja naprawdę nie lubię robić podstawek i produkuję je z musu, żeby było na czym model postawić. Zazwyczaj robię to na ostatnią chwilę przed festiwalem i tym co mam pod ręką bo w nic się nie zaopatrzyłem zawczasu. No i potem robię taką trawę z pędzla dla dzieci kupionego w Tesco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Super praca, Gratuluję. Przez chwilę myślałem że to 1:35 - tym bardziej robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROMAN Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Początkowe malowanie jak to zwykle bywa nie powalało. Ale końcowy efekt już tak. Gratuluje świetnego modelu a przede wszystkim rewelacyjnej podstawki. Chaszcze jak żywe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Trzymasz poziom, to trzeba przyznać. W ogóle nie czuć, że to 1:72. Szczególnie podoba mi się zróżnicowanie koloru bazowego i umiarkowane brudzenie, widać że robiłeś to z głową. Podstawka także na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Świetny model i podstawka , naprawdę milo popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Share Napisano 7 Listopada 2012 . Szczególnie podoba mi się zróżnicowanie koloru bazowego i umiarkowane brudzenie, widać że robiłeś to z głową. Ha! I tutaj się mylisz całkowicie, gdyż większość efektów na pancerzu to był jeden wielki eksperyment ze specyfikami AK, na zasadzie "a co będzie jak psiknę tym z aero?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Ha! I tutaj się mylisz całkowicie, gdyż większość efektów na pancerzu to był jeden wielki eksperyment ze specyfikami AK, na zasadzie "a co będzie jak psiknę tym z aero?" Ciekawe... W moim przypadku takie zabawy prawdopodobnie skończyłyby się wywaleniem modelu na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Rewelacja. Podłoże też! Trochę szkoda że bez ludzika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Rewelacja. Podłoże też! Trochę szkoda że bez ludzika Popieram przedmówcę!Super ci wyszedł gratuluję i bardzo ładny teren ale szkoda że taka cisza bez Japońców tym bardziej że ich było wszędzie pełno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Powód tego jest bardzo prosty - nie ma na rynku figurek Japończyków, którzy mi się podobają. Żywice z Milicastu są za drogie na moją kieszeń, a kupowanie całego zestawu, żeby przerobić jednego lub dwóch ludzików mi się nie uśmiecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Przyzwointy...Gratuluję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Miły dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 przejrzałem zdjęcia - rewelacja. Czytam komentarze a Wy mi wciskacie, że to 72... nie, to 35! Wrażenie bardzo pozytywne, odbiór i "wklejenie" w podstawkę bardzo dobre w odbiorze. Brak figurek już rozumiem. Generalnie bardzo dobre wykonanie. ps. to na pewno nie 35? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Witam Z mojej strony także gratulacje pełna profeska , na dniach w sklepach wersja z pływakami ciekawe jak ta wersja wyjdzie w Twoim wykonaniu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi