chorąży Napisano Poniedziałek o 16:12 Share Napisano Poniedziałek o 16:12 No włąśnie, jest niedostępny, tam chyba jest kadłub m4a2 a wieża m4a3. i kilka rodzajów kalek O ile pamiętam, to w komplecie były kalki na bok kadłuba z teksem instrukcji angielskiej jak używać czołgu a na to gwiazda i chya jakiś napis, to chyba było z Wiednia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Poniedziałek o 16:37 Share Napisano Poniedziałek o 16:37 Popaczam jutro i dam wykrętną odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 19:31 Share Napisano Poniedziałek o 19:31 (edytowane) Dobrze pamietałem.. Taka kalka jest w m4a2 76mm ?? Edytowane Poniedziałek o 19:33 przez chorąży pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Poniedziałek o 19:44 Share Napisano Poniedziałek o 19:44 Wg mnie tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 19:51 Share Napisano Poniedziałek o 19:51 6 minut temu, piotrkur napisał: Wg mnie tak.. THX za info .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Poniedziałek o 19:54 Share Napisano Poniedziałek o 19:54 Ale jak coś to jutro pomacam i potwierdzę..No i widzę że ktoś nie ma problem z naszym pisaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 20:09 Share Napisano Poniedziałek o 20:09 12 minut temu, piotrkur napisał: Ale jak coś to jutro pomacam i potwierdzę..No i widzę że ktoś nie ma problem z naszym pisaniem.. Bedę wdzięczny za potwierdzenie co tam jest. Czy ramki kadłuba z pierwszego i wieża z trzeciego.. .. a co do problemu, to każdego szkoda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano Poniedziałek o 20:33 Share Napisano Poniedziałek o 20:33 Tego co dała Zvezda w pudle wprawdzie nie wiem, ale wg 'Son of Sherman' powinno być to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 20:51 Share Napisano Poniedziałek o 20:51 kompletnie nie znam się na shermanach, na pierwszy rzut oka szerokość żaluzji nad silnikiem rozróżnia no i tylny pancerz, bo inne zamocowanie narzędzi saperskich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu (edytowane) Tak to wygląda..fotki z instrukcji,myślę że będzie widać najlepiej. Na pierwszy ogień Sherman którego prawie nikt nie widział, a wszyscy o nim mówią czyli M4A2 (76)W, Kolejny to M4A2 Marinsów i na desre M4A3(76)W.. Reasumując..M4A2(76)W nie jest miesxanką poprzednich modeli,różni się pokrywą silnika od M4A3(76)W -to tyle na szybko zauważyłem,może jeszcze jakimiś pierdołami ,do wypatrzenia i zgłoszenia :-).Jeśłi ktoś ma M4A3(76)W i chce zrobić M4A2(76)W to mam kilka dodatkowych części i służę pomocą.Może jest coś jeszcze ,jakieś różnice których nie wypatrzyłem-liczę na info.Jeśli chcecie fotki ramek to dajcie chwilę i znać.. Edytowane 16 godzin temu przez piotrkur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu THX za wystawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Ramka F w okolicy części 17 jest dla każdgo zestawu inna. Wieża w drugim i trzecim iodentyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, chorąży napisał: Wieża w drugim i trzecim identyczna. Pierwszym i trzecim..Reasumując,jak dla mnie dobre modele w dobrej cenie,teoretycznie bez dodatkowej inwestycji.. Edytowane 13 godzin temu przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi