chorąży Napisano Poniedziałek o 16:12 Share Napisano Poniedziałek o 16:12 No włąśnie, jest niedostępny, tam chyba jest kadłub m4a2 a wieża m4a3. i kilka rodzajów kalek O ile pamiętam, to w komplecie były kalki na bok kadłuba z teksem instrukcji angielskiej jak używać czołgu a na to gwiazda i chya jakiś napis, to chyba było z Wiednia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Poniedziałek o 16:37 Share Napisano Poniedziałek o 16:37 Popaczam jutro i dam wykrętną odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 19:31 Share Napisano Poniedziałek o 19:31 (edytowane) Dobrze pamietałem.. Taka kalka jest w m4a2 76mm ?? Edytowane Poniedziałek o 19:33 przez chorąży pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Poniedziałek o 19:44 Share Napisano Poniedziałek o 19:44 Wg mnie tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 19:51 Share Napisano Poniedziałek o 19:51 6 minut temu, piotrkur napisał: Wg mnie tak.. THX za info .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano Poniedziałek o 19:54 Share Napisano Poniedziałek o 19:54 Ale jak coś to jutro pomacam i potwierdzę..No i widzę że ktoś nie ma problem z naszym pisaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 20:09 Share Napisano Poniedziałek o 20:09 12 minut temu, piotrkur napisał: Ale jak coś to jutro pomacam i potwierdzę..No i widzę że ktoś nie ma problem z naszym pisaniem.. Bedę wdzięczny za potwierdzenie co tam jest. Czy ramki kadłuba z pierwszego i wieża z trzeciego.. .. a co do problemu, to każdego szkoda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP.Taurus Napisano Poniedziałek o 20:33 Share Napisano Poniedziałek o 20:33 Tego co dała Zvezda w pudle wprawdzie nie wiem, ale wg 'Son of Sherman' powinno być to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Poniedziałek o 20:51 Share Napisano Poniedziałek o 20:51 kompletnie nie znam się na shermanach, na pierwszy rzut oka szerokość żaluzji nad silnikiem rozróżnia no i tylny pancerz, bo inne zamocowanie narzędzi saperskich.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu (edytowane) Tak to wygląda..fotki z instrukcji,myślę że będzie widać najlepiej. Na pierwszy ogień Sherman którego prawie nikt nie widział, a wszyscy o nim mówią czyli M4A2 (76)W, Kolejny to M4A2 Marinsów i na desre M4A3(76)W.. Reasumując..M4A2(76)W nie jest miesxanką poprzednich modeli,różni się pokrywą silnika od M4A3(76)W -to tyle na szybko zauważyłem,może jeszcze jakimiś pierdołami ,do wypatrzenia i zgłoszenia :-).Jeśłi ktoś ma M4A3(76)W i chce zrobić M4A2(76)W to mam kilka dodatkowych części i służę pomocą.Może jest coś jeszcze ,jakieś różnice których nie wypatrzyłem-liczę na info.Jeśli chcecie fotki ramek to dajcie chwilę i znać.. Edytowane 9 godzin temu przez piotrkur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu THX za wystawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Ramka F w okolicy części 17 jest dla każdgo zestawu inna. Wieża w drugim i trzecim iodentyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, chorąży napisał: Wieża w drugim i trzecim identyczna. Pierwszym i trzecim..Reasumując,jak dla mnie dobre modele w dobrej cenie,teoretycznie bez dodatkowej inwestycji.. Edytowane 6 godzin temu przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi