Mirek66 Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Witam . Prace zakończone , model wymaga dość sporego nakładu pracy gdyż jest maksymalnie rozdrobniony ale ma bardzo ładny detal . Największym mankamentem są ślady po wypychaczach oraz pasowość części ale jak to przeskoczymy mamy ładną replikę To tyle zapraszam do oglądania oraz wyrażania swoich opinii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Pysznie! Gratuluję. Tylko skąd u Hansa tablet? żartuję! Super praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Jak zawsze super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Nie za często widuje się Telo na figurkach. Tym większy plus dla Ciebie, zresztą tak jak za cały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Bardzo fajny model, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Opinie ... super- nawet lepiej niż zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Gratuluje Mirek ,sdek wyszedł pięknie ,delikatnie obity bez przesady ,łądnie wycieniowany i to subtelne brudzenie ,miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Witam! Ochów i achów mi zabrakło, co by mój zachwyt wyrazić! A tak na poważnie, to kawał dobrej roboty. Strasznie lubię wszelkie niemieckie schleppery, a twój prezentuje się wyjątkowo urodziwie i efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkmiec Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Rewelka!! Jedną z rodziny 7-mek mam rozgrzebaną od 2 lat i czuje się zmotywowany ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Grudnia 2012 Share Napisano 14 Grudnia 2012 Bardzo ładny. Nie styrany a wyglądający bardzo realnie. Ślicznie wymalowane figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Bardzo ładnie ci wyszedł. Jak robisz te zacieki przy nitach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Jak dla mnie to idealnie,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Ładna rzecz, ciekawe figurki. Szkoda tylko że taki czysty chociaż ja mam skręt na tym punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxsimus Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Rewelacja jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Po raz kolejny piekny model zmalowales. Fajene portki temu stojacemu Hansowi spasowales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 15 Grudnia 2012 Share Napisano 15 Grudnia 2012 Wyszedł Ci naprawdę bardzo ładnie. Podoba mi się kolor pojazdu i całościowy efekt zużycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2012 Podziękował koledzy serdecznie za dobre słowo Zacieki robię chyba jak wszyscy mała kropka olejnej na punkt i zmywam 2 albo 3 zerami w dół i w górę jak za mocno to od nowa aż mi będzie się podobać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi