bazylms Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Wszyscy skupiają się na tanku, a figurki też bardzo ładnie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Fajnie. Trafia w mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 No to cacy jak ci się udało , zostało prawie na następny model Krzysiu już pisali my że ludki bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 12 Marca 2013 Autor Share Napisano 12 Marca 2013 Wszyscy skupiają się na tanku, a figurki też bardzo ładnie pomalowane. Fajnie. Trafia w mój gust. Dzięki Figurki w całości pierwszy raz malowałem akrylem zazwyczaj używałem humbroli i suchego pędzla a do twarzy olei art. W następnych figurach mam nadzieję, że wyjdzie jeszcze lepiej. No to cacy jak ci się udało , zostało prawie na następny model Krzysiu już pisali my że ludki bajki Dokładnie ; p bo zamawiam IS'a Zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Wszyscy skupiają się na tanku, a figurki też bardzo ładnie pomalowane. nie, nie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Wszyscy skupiają się na tanku, a figurki też bardzo ładnie pomalowane. nie, nie wszyscy Popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 14 Marca 2013 Autor Share Napisano 14 Marca 2013 Tak się figurki spodobały to dam więcej zdj. z nimi co może spowodować efekt odwrotny. Model w 99% gotowy, czas robić podstawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcrec1962 Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 maszyna świetna- towarzystwo równie zacne brakuje mi na mundurach i ewentualnie hełmach oznaczeń stopni, jednostki- tacy trochę jednoimienni są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Jak pisałem wcześniej - bardzo ładnie. Możesz podać jakimi kolorkami malowałeś te figurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 14 Marca 2013 Autor Share Napisano 14 Marca 2013 maszyna świetna- towarzystwo równie zacne brakuje mi na mundurach i ewentualnie hełmach oznaczeń stopni, jednostki- tacy trochę jednoimienni są Namalowanie czegoś takiego mnie przerasta.. Jak pisałem wcześniej - bardzo ładnie. Możesz podać jakimi kolorkami malowałeś te figurki? wszystko to to Vallejo. Tak więc: twarze itp : seria Panzer Aces 341, 342, 343 Model Color 70927 , ubranka: MC 70893 rozjaśniane białą i 70891, pakunki to mieszanki na bazie PA 314 oraz MC 70824 i białej, buciory to mieszanki 70824 i 70872 i PA 302 Hełm i granaty to LifeColor jakiś olivedrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 maszyna świetna- towarzystwo równie zacne brakuje mi na mundurach i ewentualnie hełmach oznaczeń stopni, jednostki- tacy trochę jednoimienni są trochę prawda... jeśli nie ma się ręki do takich drobiazgów to może lepiej to odpuścić, chociaż widząc malowanie twarzy, oczu to nie powinien mieć problemów, byle znalazł dobre barwne tablice na wzór. a kalki dość dużo kosztują Aha, podoba mi się malowanie broni, ja tak niestety jeszcze nie umiem. ale łopatkę to popraw, bo sztyl złamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 maszyna świetna- towarzystwo równie zacne brakuje mi na mundurach i ewentualnie hełmach oznaczeń stopni, jednostki- tacy trochę jednoimienni są trochę prawda... jeśli nie ma się ręki do takich drobiazgów to może lepiej to odpuścić, chociaż widząc malowanie twarzy, oczu to nie powinien mieć problemów, byle znalazł dobre barwne tablice na wzór. a kalki dość dużo kosztują Aha, podoba mi się malowanie broni, ja tak niestety jeszcze nie umiem. ale łopatkę to popraw, bo sztyl złamany Dobrze, że zauważyłeś bo bym zapomniał o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Wal na jaką wystawę z tym modelem, a bez medalu mi nie wracaj . Naprawdę się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 trochę prawda... jeśli nie ma się ręki do takich drobiazgów to może lepiej to odpuścić, chociaż widząc malowanie twarzy, oczu to nie powinien mieć problemów, byle znalazł dobre barwne tablice na wzór. a kalki dość dużo kosztują w niektórych zestawach Dragona są kalki z oznaczeniami np Rangersów. Paski na hełmie nie są aż takim wyzwaniem sądząc po warsztacie Spróbuj edit- coś mi z cytowaniem nawaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Znalazłem kalki z takiego zestawu- Rangers'owe. Jak reflektujesz- zapraszam na PW. Może jakoś je wykorzystasz dodatkowo domaluj coś sensownego http://www.google.pl/search?hl=pl&rlz=1T4GGLL_plPL344PL344&q=oznaczenia+na+he%C5%82mach+US+Army&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=0TtDUcG8LYn17AaZ7oGICw&biw=1280&bih=555&sei=1DtDUYSXLe3n7AbSk4DAAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 Coś pokombinuje z domalowaniem tych oznaczeń na hełmach i mundurze tylko ogarnę jeszcze jak i gdzie co było. Paski na hełmach były malowane tylko to słabo widać, spróbuje je rozjaśnić aby się odróżniały. Zobaczymy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 To kalek nie chcesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 To kalek nie chcesz??? Trzymaj je na pewno Ci się przydadzą a ja rękę poćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 A ja chętnie, jeśli masz na zbyciu odznaki stopni (insygnia ranks, tak się to chyba po angielsku nazywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 18 Marca 2013 Autor Share Napisano 18 Marca 2013 Puki co figurek nie ruszyłem a wziąłem się za podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 23 Marca 2013 Autor Share Napisano 23 Marca 2013 Drobne jeszcze poprawki i zasadzenie traw krzewów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Witam. Bardzo ładny pień. M26 też wygląda niezwykle. Szczególnie podobają mi się obicia i zacieki. Kombinuj dalej, bo model ma potencjał, a jak jeszcze dojdzie ciekawa podstawka to już w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Marca 2013 Share Napisano 24 Marca 2013 Czołg juz jest ładny a z podstawką to dopiero będzie czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam.Bardzo ładny pień. M26 też wygląda niezwykle. Szczególnie podobają mi się obicia i zacieki. Kombinuj dalej, bo model ma potencjał, a jak jeszcze dojdzie ciekawa podstawka to już w ogóle. Podstawka moja 2 w całej przygodzie ; p Czołg juz jest ładny a z podstawką to dopiero będzie czad. czy czad to nie wiem bo CO to cichy zabójca, którego nie widać Oceńcie sami. W teorii miała to być leśna droga Figuranci leża w szafce i tylko jednego wyciągnąłem ;o co do ich domalowania to sam nie wiem... jak poręce jakieś oznaczenia i będzie klops. Dojdą kamienie tylko niech w końcu ten śnieg zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi