Seweryn Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Przedstawiam mój ostatni model - spychacz Staliniec S100 w wersji linowej. Model to żywiczny produkt ICARA w skali 1/87, praktycznie prosto z woreczka ;) plus kilka kosmetycznych zmian z mojej strony, dorobiłem cały mechanizm linowy obsługujący lemiesz. Kilka zdjęć: Tradycynie kilka zdjęć dla pokazania skali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Świetny, zważywszy na gabaryt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macmod.84 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Patrzeć pod nogi gdzieś tam moja szczena leży;-) Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Ja chcę taki w 1/24 !!!!!! Prześliczne maleństwo. Szczególne uznanie za skalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 Rewelacyjny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simpl Napisano 10 Marca 2013 Share Napisano 10 Marca 2013 rewelacyjny szkrab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Brawo Seweryn! Lubię takie modelarstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Potęga! Wielki szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Świetny! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xychu Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Superaśny maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Jak zobaczyłem Twój model to aż nie mogłem się powstrzymać od wpisu. Jest świetny pod każdym względem , a dodatkowo prowokuje do wspomnień... Jako dzieciak ganiając się z kumplami po rozbudowującym się osiedlu nierzadko słyszałem charakterystyczny odgłos pracy silnika i klekot gąsienic tego spycha... Gratuluję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Dopiero gdy model stoi przy puszce z farbą, widać jaki jest malutki. Szacunek za precyzje. Detale są MEGA!. Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 Super szkrab. Bardzo mi się podoba. Mały a wygląd groźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi