jpl Napisano 15 Kwietnia 2013 Napisano 15 Kwietnia 2013 Dobrze by było, cały na czołgu, albo obok niego. Cytuj
temir 2 Napisano 17 Kwietnia 2013 Autor Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Całość robi bardzo dobre wrażenie. takie właśnie proste, nieprzedobrzone i nieprzeładowane winietki lubię najbardziej. No i Twoja podstawka przypomniała mi i zainspirowała do wykonania swojej, pod Stuarta "Honey" w 1:35. kradnę pomysł na kompozycję z tym takim delikatnym wąwozem pomiędzy kamieniami Bardzo mnie cieszy fakt że moje wypociny zyskały uznanie i mogą stanowić dla kogoś twórczą inspirację . A teraz drobna aktualizacja wątku: W wyniku plebiscytu na życzenie Publiczności pan zachowuje kończyny dolne i zostanie umieszczony w pozycji stojącej na wieży pojazdu . A tak przedstawia się obecny wygląd załoganta: C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj
hubert72 Napisano 17 Kwietnia 2013 Napisano 17 Kwietnia 2013 Świetna figurka - brawo . Proszę o bliższe szczegóły odnośnie jej malowania Cytuj
Andrzej_LK Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 przedramiona i dłonie jakieś takie przeskalowane, dużo ćwiczył na siłowni ;-) Cytuj
temir 2 Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam! Świetna figurka - brawo . Proszę o bliższe szczegóły odnośnie jej malowania Całość malowana akrylami Vallejo MC. przedramiona i dłonie jakieś takie przeskalowane, dużo ćwiczył na siłowni Nie przeskalowane tylko wypracowane, proletariackie – pewnikiem górnik z zagłębia w południowej Walii . Pozdrawiam! Cytuj
piotrkur Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 A może to hucuł?? dawaj go na karalucha!! a gdzie ma trzcinkę?? Cytuj
temir 2 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam! A może to hucuł?? a gdzie ma trzcinkę?? Zostawił wewnątrz żeby mieć wolne ręce przy lornetowaniu . Zabawa nieuchronnie zmierza ku końcowi czyli ostatnia odsłona dramatu a w niej co następuje: dodałem parę dupereli tj. akcenty florystyczne oraz umieściłem na próbę pana załoganta na pozycji: …i jeszcze wersja z tłem: Na koniec pozostaje mi przefotografować model i foty wrzucić do galerii. C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj
Andrzej_LK Napisano 25 Kwietnia 2013 Napisano 25 Kwietnia 2013 rewelacja.... tylko... czy on się wciśnie w ten właz? ;-) Cytuj
Krzysztof Szymański Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam No bajka . Strach się zajmować modelarstwem jeśli ktoś tak wysoko ustawia poprzeczkę !!!! Cytuj
makinen Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Składałem ostatnio robota EOD Talon w skali 1:35. Myślę, że jest większy od Twojego "potwora", a i tak szlag mnie trafiał przy jego wielkości. Podwójny podziw w takim razie! Cytuj
temir 2 Napisano 2 Maja 2013 Autor Napisano 2 Maja 2013 Witam! Pod wpływem pewnych sugestii w zabawie pojawił się pan kierowca : Wydaje mi się że tym samym model osiągnął swą ostateczną już postać … C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj
piotrkur Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 Czarniawy jakiś-pewnie ojciec to był kominiorz z Sandomierza! A tak poważnie to rewelka!! Cytuj
rtoipmodest Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Marcinie, a jak on tam wlazł (pan kierowca)? Od spodu? Cytuj
temir 2 Napisano 3 Maja 2013 Autor Napisano 3 Maja 2013 Witam! a jak on tam wlazł (pan kierowca)? Od spodu? Aby wieża mogła się obracać zrobiłem dość spory otwór w stropie kadłuba, dzięki temu wetknięcie na miejsce kukły kierowcy nie sprawiło mi trudności: Pozdrawiam! Cytuj
skala72 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Już wiem o czym zapomniałeś!! O czajniku na Ti. Cytuj
rtoipmodest Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Witam! a jak on tam wlazł (pan kierowca)? Od spodu? Aby wieża mogła się obracać zrobiłem dość spory otwór w stropie kadłuba, dzięki temu wetknięcie na miejsce kukły kierowcy nie sprawiło mi trudności: Bardzo roztropnie. No to chyba masz koniec? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi