jpl Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Dobrze by było, cały na czołgu, albo obok niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 17 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Witam! Na początek mała skrzynka odpowiedzi: Całość robi bardzo dobre wrażenie. takie właśnie proste, nieprzedobrzone i nieprzeładowane winietki lubię najbardziej. No i Twoja podstawka przypomniała mi i zainspirowała do wykonania swojej, pod Stuarta "Honey" w 1:35. kradnę pomysł na kompozycję z tym takim delikatnym wąwozem pomiędzy kamieniami Bardzo mnie cieszy fakt że moje wypociny zyskały uznanie i mogą stanowić dla kogoś twórczą inspirację . A teraz drobna aktualizacja wątku: W wyniku plebiscytu na życzenie Publiczności pan zachowuje kończyny dolne i zostanie umieszczony w pozycji stojącej na wieży pojazdu . A tak przedstawia się obecny wygląd załoganta: C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Świetna figurka - brawo . Proszę o bliższe szczegóły odnośnie jej malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 przedramiona i dłonie jakieś takie przeskalowane, dużo ćwiczył na siłowni ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 18 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam! Świetna figurka - brawo . Proszę o bliższe szczegóły odnośnie jej malowania Całość malowana akrylami Vallejo MC. przedramiona i dłonie jakieś takie przeskalowane, dużo ćwiczył na siłowni Nie przeskalowane tylko wypracowane, proletariackie – pewnikiem górnik z zagłębia w południowej Walii . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 A może to hucuł?? dawaj go na karalucha!! a gdzie ma trzcinkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 24 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Witam! A może to hucuł?? a gdzie ma trzcinkę?? Zostawił wewnątrz żeby mieć wolne ręce przy lornetowaniu . Zabawa nieuchronnie zmierza ku końcowi czyli ostatnia odsłona dramatu a w niej co następuje: dodałem parę dupereli tj. akcenty florystyczne oraz umieściłem na próbę pana załoganta na pozycji: …i jeszcze wersja z tłem: Na koniec pozostaje mi przefotografować model i foty wrzucić do galerii. C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 rewelacja.... tylko... czy on się wciśnie w ten właz? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Kwietnia 2013 Share Napisano 25 Kwietnia 2013 Piękne. Jak trzy- piątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Kwietnia 2013 Share Napisano 26 Kwietnia 2013 No czad. Super praca. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Szymański Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam No bajka . Strach się zajmować modelarstwem jeśli ktoś tak wysoko ustawia poprzeczkę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Składałem ostatnio robota EOD Talon w skali 1:35. Myślę, że jest większy od Twojego "potwora", a i tak szlag mnie trafiał przy jego wielkości. Podwójny podziw w takim razie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Révélation, bravo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 2 Maja 2013 Autor Share Napisano 2 Maja 2013 Witam! Pod wpływem pewnych sugestii w zabawie pojawił się pan kierowca : Wydaje mi się że tym samym model osiągnął swą ostateczną już postać … C.d.n. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Cholera, ładnie to wygląda !! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Maja 2013 Share Napisano 2 Maja 2013 Czarniawy jakiś-pewnie ojciec to był kominiorz z Sandomierza! A tak poważnie to rewelka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Marcinie, a jak on tam wlazł (pan kierowca)? Od spodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 3 Maja 2013 Autor Share Napisano 3 Maja 2013 Witam! a jak on tam wlazł (pan kierowca)? Od spodu? Aby wieża mogła się obracać zrobiłem dość spory otwór w stropie kadłuba, dzięki temu wetknięcie na miejsce kukły kierowcy nie sprawiło mi trudności: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Już wiem o czym zapomniałeś!! O czajniku na Ti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 powiem tak; 35 się chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Witam! a jak on tam wlazł (pan kierowca)? Od spodu? Aby wieża mogła się obracać zrobiłem dość spory otwór w stropie kadłuba, dzięki temu wetknięcie na miejsce kukły kierowcy nie sprawiło mi trudności: Bardzo roztropnie. No to chyba masz koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi