Sławekb Napisano 7 Listopada 2013 Autor Share Napisano 7 Listopada 2013 Żeby nie było - wątek śledzę ze względu na fotki Sławka, a nie model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Listopada 2013 Autor Share Napisano 7 Listopada 2013 Adamie jeszcze,duuuużo elementów ...co do twoich modeli,to czułem,że miałeś na myśli niesklejone...no to nieżle się zapowiada:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 przyznam sie szczerze , że kiedyś śmiałem się z ludzi co kupowali modele i chomikowaliNormalnie czuję się wywołany do tablicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Listopada 2013 Autor Share Napisano 12 Listopada 2013 Panie majster, co tam na budowie słychać? WItam szanownego pana .....akurat siedzę i kleję.....jakieś tam klamki,stopnie,uchwyty...i niby wszystko takie proste technicznie,ale przedwczoraj mój Milek mało co i zarobiłby plaskacza i koniec byłoby warsztaciku ...ale jest i żyje Nieraz są poprostu takie dni,że lepiej nie kleić...i nasze modeliki powinny o tym wiedzieć ...Wiesz jak to jest-za co nie złapiesz na tym etapie budowy...to coś ci odpadnie.....i im więcej uważasz,żeby nie popsuć...tym bardziej łapki latają...itd.itp......aaale jest ok-jutro coś wrzucę,bo te światło się nie nadaje do zdjęć...POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 13 Listopada 2013 Autor Share Napisano 13 Listopada 2013 Witajcie...nie było dzisiaj dobrego światła w dzień,więc przed chwilą robiłem przy wieczornym,i też za wiele się nie działo w budowie...stopnie w trakcie roboty(jeszcze nie pomalowane)...drzwi tak jakby już zamontowane...teraz będę się brał za klapy od przekładni no i będzie tam troszkę robótki....no i druga strona WR-ki też w kabelki musi być ozdobiona...wycieraczka na przedniej szybie.....no niby nic a jednak trochę jeszcze brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Witajcie z rana...poszukuję fotki lewej klapy od przekładni...widok wewnętrzny...nigdzie nie mogę znależć... ...z góry dzięki za każde foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 od wewnątrz brak , ale pokopie chyba ze Mariusz szybciej pokaże, tylko prawa od Mariusza ale na 99% lewa wygląda od środka lustrzano...twoj post strona 16 wydaje mi się Adamie,że tam jest nieco inaczej,ze względu na klapkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Tu są moje zdjęcia 4514 z naszego małego muzeum.....ale niestety mało widać.....wydaje mi się jaednak,że nieco się różni prawa od lewej strony... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Mówisz i masz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 przyznam sie szczerze , że kiedyś śmiałem się z ludzi co kupowali modele i chomikowali - też już do tego dojrzałem Kiedyś za czasów PRL ludzie chomikowali wszystko, teraz wybiórczo np. modele Też mnie dopadła ta przypadłość A tak sobie patrzę od jakiegoś czasu na tego Twojego mila i aż mi pewien pomysł do głowy przyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Dzięki Qalimar.....zdjęcia poezja.....czułem,że coś wyciągniesz z sejfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 przyznam sie szczerze , że kiedyś śmiałem się z ludzi co kupowali modele i chomikowali - też już do tego dojrzałem Kiedyś za czasów PRL ludzie chomikowali wszystko, teraz wybiórczo np. modele Też mnie dopadła ta przypadłość A tak sobie patrzę od jakiegoś czasu na tego Twojego mila i aż mi pewien pomysł do głowy przyszedł... no to uchyl rąbka tajemniczego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 może imitacja autorotacji masz sfilmowac? mogę sfilmować...tylko,ze ten śmigłowiec robi to tylko raz,o powtórce pokazu nie byłoby już mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 no to uchyl rąbka tajemniczego pomysłu Niebawem to uczynię . A autorotacji lepiej nie filmuj, ładnych parę lat temu taki udany manewr był na lotnisku we Wrocławiu, kiedy to uratowano tyłek pewnemu byłemu sekretarzowi KW PZPR w Łodzi Chwała pilotowi, którego później jeszcze "szarpano". Co do samego robionego modelu Mi-2 to piękny warsztat, ze smaczkiem. Lubię takie, trochę silnika, trochę "drobiazgów" podorabianych. Warto za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 coś tam podziałałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 i przymiarka enter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 pamiętaj o napisie - NIE STAWAĆ - zrób coś bym ruszył malunki swojego milka bo mam lenia dla mnie zawsze inspiracją są inni...np.A.Ziober.....zawsze,gdy nie mam siły ,myślę sobie-skoro ten gość może tyle...to ja też mogę chociaż jedną setną tego co on .....Adamie działaj i bądż zdrów ...a pozatym-chyba muszę u ciebie złożyć zamówienie...no i chciałbym też NIE STAWAĆ.....na klapie od przekładni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Na dwóch klapach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Na dwóch klapach.... oooczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Mówisz i masz: hmm, na fotkach to nie jest przypadkiem ta sama klapa (osłona)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 14 Listopada 2013 Share Napisano 14 Listopada 2013 Jest, ale napis jest na obu, na zwenątrz od chodników. Za to ten okrągły luk - ogrzewanie przekładni głównej - jest tylko na lewej burcie. Tak tylko prewencyjnie wspominam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 14 Listopada 2013 Autor Share Napisano 14 Listopada 2013 Jest, ale napis jest na obu, na zwenątrz od chodników. Za to ten okrągły luk - ogrzewanie przekładni głównej - jest tylko na lewej burcie. Tak tylko prewencyjnie wspominam ;) dokładnie tak jak piszesz....a Qalimar dał fotki lewej strony,bo o nią mi chodziło...-tak dla IMT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Listopada 2013 Autor Share Napisano 17 Listopada 2013 Chociaż klapki wam pokażę... dziękuję za uwagę i miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vargien Napisano 18 Listopada 2013 Share Napisano 18 Listopada 2013 Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Listopada 2013 Autor Share Napisano 18 Listopada 2013 Dobra robota Sie ma...jak tam twój czajnik,poprawiałeś coś w nim?.....bo wiem,że to chyba ty miałeś problem z wirnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi