Kami Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 No cóż... szykuje się Twoja najlepsza praca Pozdrawiam, Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 To może napiszcie coś o tym malowaniu muru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Dzięki . Oczywiście mur powstał dzięki SBSowi,który znalazł Piotr na zagranicznym forum http://www.little-norway.org/forum/index.php?topic=174.0 Jeszcze raz dzięki Piotrze . Mur malowałem aerografem i pędzlem tymi samymi kolorami co w poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 2 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Z dniem dzisiejszym zakończyłem remont i urządzanie warsztatu Teraz tylko lepić pozostało Marder dostał podkład. Jutro maluję kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Może twoi rodzice chcieliby zaadoptować syna?? Czekam na malowanie Mardera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Sierpnia 2013 Share Napisano 2 Sierpnia 2013 Na bogato!pogratulować miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 No to żeście z tatą zaszaleli.Świetny warsztat tylko pozazdrościć Grzesiek Sam mieszkam w bloku i mogę tylko pomarzyć o czymś takim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Warsztat I-sza klasa, gz . Hmm, czegoś mi brakuje... . Rozumiem, że kot wyszedł na chwilę, bo nie widzę? Ehh, a na serio, to ja muszę się teraz zmieścic w jednym małym toolboxie, kawałku biurka i części szafki - no i do tego rudo-biały kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Piękne atelier. Pozazdrościć! A te lampki to na Alledrogo dostanę? Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 3 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Dzięki . Twitch-zakręć się koło mojej siostry to będziemy szwagrami . Rack (skąd wiesz,że mam kota ) - Kota do warsztatu nie wpuszczam . Po kilku godzinach pracy z marderem wygląda on tak (chyba podobny do oryginału) Jutro sądny dzień - kładę biel. Zrobiłem już nawet test na kole i wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Widzę że i tobie przydały się kalki Malowanie wygląda bardzo ładnie zaś co do białego to mam pytanie czy planujesz zrobić świeżo nakładane czy będziesz jeszcze się pastwił (w tym wypadku na kole) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 - Kota do warsztatu nie wpuszczam No byś się wstydził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 To czekam na to kamo Grzesiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 3 Sierpnia 2013 Share Napisano 3 Sierpnia 2013 Ha, ha, ale trafiłem z kotem . Tak na serio, to zauważyłem, że wielu Pancerniaków kota posiada, więc założyłem, że Ty tez masz . Hmm, a jak nie wpuszczasz do warsztatu, to nie boisz, że kot założy embargo na anteny? . Wracając do tematu, model, jak zawsze I klasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 4 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2013 No byś się wstydził Widzę że i tobie przydały się kalki Dzięki wielkie Twitch. Dotarły do mnie rykoszetem od Daniela (dzięki) . Hmm, a jak nie wpuszczasz do warsztatu, to nie boisz, że kot założy embargo na anteny? . Kupuję anteny RB więc nie muszę kota z futra obdzierać . Zmalowałem. Czy to jest świeżo nakładane to nie wiem ale chciałem takie uzyskać. Wydaje mi się,że nie muszę go myć. Jutro myślę zrobić obicia i gąski. Następnie jakieś filtry,wash i chyba będę mógł brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Nic nie myj, jedziesz dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisownia Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Dobrze jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Popieram!a wracając do tematu-pokaż fotkę siostry to można będzie coś pomyśleć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 4 Sierpnia 2013 Share Napisano 4 Sierpnia 2013 Z dniem dzisiejszym zakończyłem remont i urządzanie warsztatu Jestem pod wrażeniem warsztatu. Tylko pozazdrościć swobody działania. Ja niestety warsztat mam poupychany w 3 różnych szafach co by „szarańcza” 1,5 roku i 5 lat w ferworze walki nie wypiła zmywacza wamodu. Podstawka i model prezentują się rewelacyjnie. Pozostaje cierpliwie czekać na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Fajnie to malowanie. A jeszcze jak podziałasz chemią to będzie super. A warsztatu to jak pisza koledzy - można pozazdrościć. Mój mieści się w garażu ale czasem mogę pokleić w kuchni. Kota też mam, rudo-białego i nazywa się Hans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 5 Sierpnia 2013 Share Napisano 5 Sierpnia 2013 Warsztat taki, że tylko jeszcze murz...ekhm, Afroamerykanina brakuje z wachlarzem i zimnym piwem na tacy Popieram to co napisał piotrkur - dawaj fotki siostry i numer na PW (oby moja dziewczyna nie czytała tego forum za wnikliwie...) A odnośnie pojazdu podoba mi się stan obecny - żadnego mycia mycia tylko kolejne fotki z postępów di warsztatu dawaj P.S. Też mam kota(kę) szaro-białą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzięki. Jadę dalej. Trochę obiłem i usyfiłem wannę Następnie poszy koła Aha, siostra nie zmieściła się do namiotu bezcieniowego . Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 może głupio, ale zapytam: biały to akryl kładziony na lakier do włosów, czy jakąś inna metodą? Mam zamiar niedługo popastwić się tak nad modelem malowanym jednolicie na Olive Drab i szukam dobrych wzorców. A warsztacik - palce lizać! I to naturalne światło... I ten klar na blacie... A siostra nie szuka towarzysza z Małopolski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Dzięki za komentarze. Warsztat taki, że tylko jeszcze murz...ekhm, Afroamerykanina brakuje z wachlarzem i zimnym piwem na tacy Stał za mną jak robiłem zdjęcie . Popsułem trochę mardera. Dałem obicia i washa Od jutra zabieram się za wnętrze, dodam jeszcze jakieś zacieki i skończe błocenie. Zna ktoś patent na śnieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krz0011 Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Bardzo mi się podoba, świetnie wymalowany. Widzę że używałeś AK Worn Effects, słyszałem że efekty są bardziej kontrolowane niż w przypadku lakieru do włosów, testowałeś może ten drugi żeby potwierdzić? Jeśli chodzi o śnieg to jest metoda z sodą oczyszczoną, zdaje się że Andrea robi też jakiś produkt do śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi