kojot92 Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Witam. Przedstawiam Wam mój ostatni ulepek, a mianowicie MiG-21 od Edka. Model prosto z pudła z nielicznymi dodatkami od siebie. MiGacza sklejało się bardzo dobrze, szpachla poszła tylko w nieliczne miejsca. Malowany farbami Gunze, seria H. Brudzenie wykonałem przy użyciu farb olejnych dla plastyków i suchych pigmentów. Zapraszam do oglądania i komentowania. Relacja z budowy: MiG-21MF Eduard 1/48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 Nie no masz rekę do małych "DZIEŁ SZTUKI"...znowu perfekcja wykonania.....co prawda nie z szachownicą,ale model KLASA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 ...co prawda nie z szachownicą... I to chyba jedyny zarzut, który można wystosować pod kątem modelu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Świetny MiG bardzo ''sterylnie'' wykonany. Czym robiłeś te rdzawe zacieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Wunderbar DDR Piękny,красивый Honecker byłby dumny:) Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Naprawdę piękny. [ odnośnie wykończenia zagłówka fotela -to mógłbyś go trochę podpicować -w naturze wygląda trochę bardziej złożono ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 8 Października 2013 Autor Share Napisano 8 Października 2013 Dzięki za komentarze!!! Czym robiłeś te rdzawe zacieki? Farbami olejnymi. Coś w ten deseń: Naprawdę piękny. [ odnośnie wykończenia zagłówka fotela -to mógłbyś go trochę podpicować -w naturze wygląda trochę bardziej złożono ] Przeglądając zdjęcia fotela miałem zamiar coś w nim jeszcze pogrzebać, ale na zamiarach się skończyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 Czad. No tak jak koledzy wskazali, że nie z szachownicą, ale obawiam się, że nie uzyskało by się takiego efektu na polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Strasznie ładny. Mam nadzieję, że mojego SMT zrobię w połowie tak ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 15 Października 2013 Share Napisano 15 Października 2013 Przeglądając zdjęcia fotela miałem zamiar coś w nim jeszcze pogrzebać, ale na zamiarach się skończyło . Namaluj osłonkę dla spadochronu w zagłówku, tego mu bardzo brakuje Model świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 2 Listopada 2013 Share Napisano 2 Listopada 2013 A jaką farbą malowałeś kokpit? To jakaś mieszanka? Prawdziwy turkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojot92 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Share Napisano 3 Listopada 2013 A jaką farbą malowałeś kokpit? To jakaś mieszanka?Prawdziwy turkus http://studiogekko.blogspot.it/2011/04/eduard-mig-21-cockpit-colour.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondibakugan Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Jest...Supio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Bardzo ładny MiG. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: PZL P.24 - Azur 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi