kojot92 Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Witam. Przedstawiam Wam mój ostatni ulepek, a mianowicie MiG-21 od Edka. Model prosto z pudła z nielicznymi dodatkami od siebie. MiGacza sklejało się bardzo dobrze, szpachla poszła tylko w nieliczne miejsca. Malowany farbami Gunze, seria H. Brudzenie wykonałem przy użyciu farb olejnych dla plastyków i suchych pigmentów. Zapraszam do oglądania i komentowania. Relacja z budowy: MiG-21MF Eduard 1/48 Cytuj
Sławekb Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 Nie no masz rekę do małych "DZIEŁ SZTUKI"...znowu perfekcja wykonania.....co prawda nie z szachownicą,ale model KLASA Cytuj
Mikele Napisano 6 Października 2013 Napisano 6 Października 2013 ...co prawda nie z szachownicą... I to chyba jedyny zarzut, który można wystosować pod kątem modelu. ;) Cytuj
Boros Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Świetny MiG bardzo ''sterylnie'' wykonany. Czym robiłeś te rdzawe zacieki? Cytuj
zibi85mig Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Wunderbar DDR Piękny,красивый Honecker byłby dumny:) Podoba się. Cytuj
babcia131 Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Naprawdę piękny. [ odnośnie wykończenia zagłówka fotela -to mógłbyś go trochę podpicować -w naturze wygląda trochę bardziej złożono ] Cytuj
kojot92 Napisano 8 Października 2013 Autor Napisano 8 Października 2013 Dzięki za komentarze!!! Czym robiłeś te rdzawe zacieki? Farbami olejnymi. Coś w ten deseń: Naprawdę piękny. [ odnośnie wykończenia zagłówka fotela -to mógłbyś go trochę podpicować -w naturze wygląda trochę bardziej złożono ] Przeglądając zdjęcia fotela miałem zamiar coś w nim jeszcze pogrzebać, ale na zamiarach się skończyło . Cytuj
smialus Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Czad. No tak jak koledzy wskazali, że nie z szachownicą, ale obawiam się, że nie uzyskało by się takiego efektu na polskim. Cytuj
Ostach Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Strasznie ładny. Mam nadzieję, że mojego SMT zrobię w połowie tak ładnie Cytuj
young Napisano 15 Października 2013 Napisano 15 Października 2013 Przeglądając zdjęcia fotela miałem zamiar coś w nim jeszcze pogrzebać, ale na zamiarach się skończyło . Namaluj osłonkę dla spadochronu w zagłówku, tego mu bardzo brakuje Model świetny Cytuj
Łukasz Napisano 2 Listopada 2013 Napisano 2 Listopada 2013 A jaką farbą malowałeś kokpit? To jakaś mieszanka? Prawdziwy turkus Cytuj
kojot92 Napisano 3 Listopada 2013 Autor Napisano 3 Listopada 2013 A jaką farbą malowałeś kokpit? To jakaś mieszanka?Prawdziwy turkus http://studiogekko.blogspot.it/2011/04/eduard-mig-21-cockpit-colour.html Cytuj
mig Napisano 5 Listopada 2013 Napisano 5 Listopada 2013 Bardzo ładny MiG. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: PZL P.24 - Azur 1/72 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi