cloner16 Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Wiem ,że ostatnie zdjecia z malowania większości nie przypadły do gustu , w szczególności ta różnorodność kolorów. W efekcie zwiększyłem tempo jak nigdy ,a oto efekty. Pozdrawiam Cytuj
Dumo Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Całość prezentuję się na prawdę dobrze. Oby tak dalej Cytuj
KAMIL90 Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Pięknie pomalowana i wykończona diorama. Cytuj
odimichal Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Świetne wykonanie. Tylko gruz zwykłe kamienie przypomina, za bardzo obłe krawędzie ma. Cytuj
Desaxe Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Superancki wrak i całość świetna A co z tą figurką półnagiej panienki na pancerzu o której pisaliśmy? może być w ruskiej czapce Cytuj
cloner16 Napisano 6 Listopada 2013 Autor Napisano 6 Listopada 2013 Superancki wrak i całość świetna A co z tą figurką półnagiej panienki na pancerzu o której pisaliśmy? może być w ruskiej czapce Jest panienka, tylko musi jeszcze trochę podrosnąć. W każdym razie wiem jak ją wzbogacę. Cytuj
cloner16 Napisano 6 Listopada 2013 Autor Napisano 6 Listopada 2013 Dzięki za komentarze! milo mi bo pierwotnie wyglądało to słabo. Cytuj
Mierzu Napisano 6 Listopada 2013 Napisano 6 Listopada 2013 Dla mnie CUD! Nawet same ruiny bez pojazdu wyglądałyby zjawiskowo. Cytuj
author21 Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu. Cytuj
tu_es Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 To nie lepiej od razu półnagą laskę i goniącego go R2D2 lub bardziej C-3PO Cytuj
verde Napisano 7 Listopada 2013 Napisano 7 Listopada 2013 świetne, tylko teraz muszę szukać szczęki na podłodze . Cytuj
cloner16 Napisano 7 Listopada 2013 Autor Napisano 7 Listopada 2013 Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu. Z tym się sam zgodzę ,bo wygląda to bardziej jak skały z Afganistanu. Mimo wszystko już to tak zostawię ,bo nie ma sensu tego Niszczyć. Jak znajdę trochę wolnego to dorzucę cegły. Cytuj
author21 Napisano 8 Listopada 2013 Napisano 8 Listopada 2013 Niemniej wizja ciekawa. Najwazniejsze że jest twórca zadowolony . Czasem też cos kleje dla przyjemności, nie zwracam uwagi na szczegóły, czy zgodnośc historyczną Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi