Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem ,że ostatnie zdjecia z malowania większości nie przypadły do gustu , w szczególności ta różnorodność kolorów. W efekcie zwiększyłem tempo jak nigdy ,a oto efekty.

IMG_42601_zps33c323d4.jpg

IMG_4312_zps2a0a0fe8.jpg

3_zps6163e1bc.jpg

IMG_4254_zpse38fc215.jpg

IMG_4256_zps546083a1.jpg

Pozdrawiam

Napisano

Całość prezentuję się na prawdę dobrze. Oby tak dalej

Napisano

Superancki wrak i całość świetna A co z tą figurką półnagiej panienki na pancerzu o której pisaliśmy? może być w ruskiej czapce

Napisano
Superancki wrak i całość świetna A co z tą figurką półnagiej panienki na pancerzu o której pisaliśmy? może być w ruskiej czapce

Jest panienka, tylko musi jeszcze trochę podrosnąć. W każdym razie wiem jak ją wzbogacę.

Napisano

Dla mnie CUD! Nawet same ruiny bez pojazdu wyglądałyby zjawiskowo.

Napisano

Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu.

Napisano
Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu.

Z tym się sam zgodzę ,bo wygląda to bardziej jak skały z Afganistanu. Mimo wszystko już to tak zostawię ,bo nie ma sensu tego Niszczyć. Jak znajdę trochę wolnego to dorzucę cegły.

Napisano

Niemniej wizja ciekawa. Najwazniejsze że jest twórca zadowolony . Czasem też cos kleje dla przyjemności, nie zwracam uwagi na szczegóły, czy zgodnośc historyczną