cloner16 Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Wiem ,że ostatnie zdjecia z malowania większości nie przypadły do gustu , w szczególności ta różnorodność kolorów. W efekcie zwiększyłem tempo jak nigdy ,a oto efekty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Świetne wykonanie - duże brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Całość prezentuję się na prawdę dobrze. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Pięknie pomalowana i wykończona diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odimichal Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Świetne wykonanie. Tylko gruz zwykłe kamienie przypomina, za bardzo obłe krawędzie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Superancki wrak i całość świetna A co z tą figurką półnagiej panienki na pancerzu o której pisaliśmy? może być w ruskiej czapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Listopada 2013 Autor Share Napisano 6 Listopada 2013 Superancki wrak i całość świetna A co z tą figurką półnagiej panienki na pancerzu o której pisaliśmy? może być w ruskiej czapce Jest panienka, tylko musi jeszcze trochę podrosnąć. W każdym razie wiem jak ją wzbogacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Genialna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amadem Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Pięknie wyszło. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 znakomitość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Robi wrażenie, brawo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Listopada 2013 Autor Share Napisano 6 Listopada 2013 Dzięki za komentarze! milo mi bo pierwotnie wyglądało to słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Cudo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Listopada 2013 Share Napisano 6 Listopada 2013 Dla mnie CUD! Nawet same ruiny bez pojazdu wyglądałyby zjawiskowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Bardzo ładna diorama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 No dałeś radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tu_es Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 To nie lepiej od razu półnagą laskę i goniącego go R2D2 lub bardziej C-3PO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verde Napisano 7 Listopada 2013 Share Napisano 7 Listopada 2013 świetne, tylko teraz muszę szukać szczęki na podłodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Listopada 2013 Autor Share Napisano 7 Listopada 2013 Malowanie niezłe ! Ale SF na maksa, łącznie z podstawką ! Gruz kamienno- betonowy, przy ceglanym kościele, z którego nie odpadła ani jedna cegła. No i latarnia montowana do gotyckiego kościoła, to by w Niemczech ale tez w innych krajach nie przeszło, więc musi być SF. Ja zamiast dziewczynki dał bym jakiegoś robota typu gwiezde wojny - ARTOO (czy jak się zwał) na zwiadzie, lub wojownika z mieczem w stylu thorgal, wiedźmin. Ale kwestia gustu. Z tym się sam zgodzę ,bo wygląda to bardziej jak skały z Afganistanu. Mimo wszystko już to tak zostawię ,bo nie ma sensu tego Niszczyć. Jak znajdę trochę wolnego to dorzucę cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 8 Listopada 2013 Share Napisano 8 Listopada 2013 Niemniej wizja ciekawa. Najwazniejsze że jest twórca zadowolony . Czasem też cos kleje dla przyjemności, nie zwracam uwagi na szczegóły, czy zgodnośc historyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi