Piotr_P Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Jeśli kfz.11 to prawda to nie mogę się doczekać obydwu. Od dawna się przymierzam do tych typów i jakoś nie wyszło. Teraz byłyby i to w super cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 SdKfz 11 dzisiaj kupiłem w Empiku. Co po SdKfz.11 ma się ukazać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHILKA Napisano 27 Stycznia 2017 Share Napisano 27 Stycznia 2017 Ten wygląda nieźle. Ciekawe, czy zdecydują się na Ursusa wz.29???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Wygląda na to że będą dwie wersje. Gdzieś natrafiłem jeszcze na takue coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 Z mojej strony nie widzę przeciwwskazań aby obydwa wyszły jeden po drugim Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 28 Stycznia 2017 Share Napisano 28 Stycznia 2017 A tak swoją drogą, to mogliby dać jakieś zapowiedzi co planują wydać w tym roku... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Ja już zakupiłem dwa ... W inboxach prezentacja na szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Była gdzieś zapowiedź kolejnego numeru? Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Zgodnie z wpisem na FB na jednym z ich profili ''FIRST to FIGHT'': ,,W nr 43 serii Wrzesień 1939 firmy First To Fight Sp. z o. o. będzie model niemieckiego transportera Sd.Kfz. 251/3 Ausf. A''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Ciekawe czy wnętrze nie zmienione czy dodadzą pakiet radio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Sd.Kfz.251 Jeśli radiostacje wyglądają tak jak widziałem na ramkach to trzeba będzie zrobić od podstaw. Trzeba było nie czekać i dawno już zrobić je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Coś wiadomo o kolejnych numerach??? Czy będzie c4p w jeszcz ejakiejś wersji, czy tylko te dwie?? Czy są jakies przecieki bo interesuje mnie sam.panc. Ursus i ciężarówki wz34 i fiaty 621 dowodzenia oraz 621R??? Pytam, bo posucha a może ktoś coś wie:) Nawiasem mówiąc to niektóre pojazdy pojawiały się pomimo, że na liście NIE BYŁY! (Praha i LT35) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Zgodnie z wpisem na FB od 18.05 ma być dostępny kolejny numer. Cieszy mnie cyferka 2X w prawym dolnym rogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 I to bardzo, w kontekście zestawu C4P + przodek + Schneiderka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Wow , też super, coś słyszałem że ma być na pneumatykach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Wiadomo już jaki następny model? Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 w następnym Sd.Kfz.251/4 jako ciągnik do LiG-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Ciekawe czy i kiedy wypuszczą ADGZ... i ciekawe, czy z porządnymi kalkomaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 adgz to jednobryłowiec na kołach więc łatwy pojazd, ACE to istne piekło, przez które przeszedłem jakiś czas temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 13 Czerwca 2017 Share Napisano 13 Czerwca 2017 Jest jeszcze MarS, bez porównania do ace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 Zgodnie z informacja na profilu FIRST to FIGHT na FB w nr 46 będzie 7,5 cm leichtes Infanteriegeschütz 18 na metalowych kołach z oponami, przystosowana do trakcji mechamicznej, w 47 SdKfz. 222 a na przełomie sierpnia i września wydany będzie SdKfz 221. W jednym z komentarzy pojawił się link do przyszłych modeli FtF http://tuzzelvassal.blogspot.hu/2017/05/nowosci-first-ti-fight-first-to-fight.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 24 Czerwca 2017 Share Napisano 24 Czerwca 2017 Ciekawe czemu 222...przecież są odpowiedniki dobre i słabsze od airfixa po dragona:( No cóż, grzecznie czekam zatem na polskie pojazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Z tym dragonem byłbym ostrożny- firma wycofuje się z modeli nazwijmy to ''starej generacji'' i wchodzi w świat modeli kilkuelementowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Z tym dragonem byłbym ostrożny- firma wycofuje się z modeli nazwijmy to ''starej generacji'' i wchodzi w świat modeli kilkuelementowych Nie oni jedyni... Takie głupie pytanie- co to za sześciokołowy wóz na tych zdjęciach prototypów FtF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Takie głupie pytanie- co to za sześciokołowy wóz na tych zdjęciach prototypów FtF? Chodzi Tobie zapewne o Sd.Kfz. 247 ausf.A? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi