temir 2 Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Witam! Przedstawiam Sz.Publiczności efekt końcowy kolejnej edycji zabawy pt.”Zróbmy sobie czołg” której to przebieg można obejrzeć sobie tutaj: viewtopic.php?f=87&t=38446 …a oto co udało mi się wycisnąć z materiału wyjściowego: Życzę miłego oglądania! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Jak zawsze pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 Śledziłem warsztat i podoba mi się efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Listopada 2013 Share Napisano 23 Listopada 2013 ZAJE....PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 To jest ten poziom umowności, który mnie po prostu przekonuje. Jeden z niewielu pancernych wątków jakie śledziłem i to z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 25 Listopada 2013 Share Napisano 25 Listopada 2013 W tej skali... absolutne MISTRZOSTWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Malowanie jest po prostu super. A nie wiesz czy ten model można dostać w skali 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2013 Witam! nie wiesz czy ten model można dostać w skali 1/35. Owszem można: Italeri No.6444 Crusader III AA Mk.III Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Witam!nie wiesz czy ten model można dostać w skali 1/35. Owszem można: Italeri No.6444 Crusader III AA Mk.III Pozdrawiam! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Grudnia 2013 Share Napisano 2 Grudnia 2013 Model rewelacyjny ! A ja mam pytanie. Jak kolega zrobił mapę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 2 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2013 Witam! Model rewelacyjny ! mam pytanie. Jak kolega zrobił mapę ? Była w figurce której amputowałem rączkę którą to następnie "przeszczepiłem" obecnemu tu delikwentowi ... Po pomalowaniu "mapę" pokreśliłem cieniusienkim ołówkiem żeby zaimitować jej "treść" ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Modelik prima sort. Ładne interakcje figurek. Wszystko bardzo przyjemne dla oka. Mam jednak wątpliwości co do drogi. Pomijam jej kolor, bardziej razi mnie faktura. Pojazd wg mnie też powinien być raczej pigmentowany tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2013 Witam! Mam jednak wątpliwości co do drogi. Pomijam jej kolor, bardziej razi mnie faktura. Pojazd wg mnie też powinien być raczej pigmentowany tylko. No cóż, to kwestia gustu ... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Model ładny, lecz co to są za krzaki z tyłu podstawki. Czyżby jedne z tych http://www.mojehobby.pl/catalog/Roslinnosc-2119661.html?start=2 czy te http://www.mojehobby.pl/products/ZAROSLA-WYSOKIE-MIKRO-BRAZOWE.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 25 Lutego 2014 Autor Share Napisano 25 Lutego 2014 Witam! co to są za krzaki z tyłu podstawki. Czyżby jedne z tych http://www.mojehobby.pl/catalog/Roslinnosc-2119661.html?start=2 czy te http://www.mojehobby.pl/products/ZAROSLA-WYSOKIE-MIKRO-BRAZOWE.html ? Tak to któreś z ww.+ moja radosna twórczość. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 28 Lutego 2014 Share Napisano 28 Lutego 2014 Jak się to stało, że umknęła mi Twoja praca? W każdy, razie bardzo dobra. Zawsze lepiej późno niż później - gratuluje. (fajny pies) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi