temir 2 Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Witam! Przedstawiam finał ciągnącej się niemożebnie zabawy pt.”Zróbmy sobie czołg” której to przebieg można sobie oglądnąć tutaj : viewtopic.php?f=87&t=35815 Widok ogólny: …i trochę bardziej szczególny: …oraz nieco zbliżeń: Życzę miłego oglądania ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Pięknie pomalowana architektura. Taka, nieprzegadana. Subtelna i bardzo realistyczna. Ale dzięki nieprzegadaniu, nie odciąga uwagi od czołgu. 72 od jakiegoś czasu w czołgach doczekała się wielu znakomitych modeli !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Bardzo ładna i "wysmakowana" scenka... Wszystko: model, ruiny, bruk - pierwsza klasa. Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam i czekam na kolejne Twoje modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 29 Listopada 2013 Autor Share Napisano 29 Listopada 2013 Witam! Pięknie pomalowana architektura. Taka, nieprzegadana. Subtelna i bardzo realistyczna. Ale dzięki nieprzegadaniu, nie odciąga uwagi od czołgu. Taka właśnie przyświecała mi idea – aby tło było wyłącznie kontekstem a nie stanowiło konkurencji dla modelu. Zasadniczo główną przyczyną zastoju w budowie modelu był brak pomysłu na ów „kontekst” . Na szczęście w końcu się „objawił” w oglądanej tu postaci dzięki czemu mogłem wreszcie zakończyć pracę i ją zaprezentować . 72 od jakiegoś czasu w czołgach doczekała się wielu znakomitych modeli !! I oby tak dalej! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Wszystko, ze sobą współgra idealnie, a to maleństwo od Trąbki wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Wszystko, ze sobą współgra idealnie, a to maleństwo od Trąbki wyszło super. Dokładnie tak, mnie najbardziej podoba się kamo... jest zaj... , piękna modelarska robota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 ależ pokraczna szkarada.... Gratuluję udanego modelu i, jak Koledzy już zauważyli "smacznej" dioramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 Mistrzu, dzieło twe to miód z boczkiem dla oczu! czołg jako żywy, ruina jako żywa, jeno ten figurant odstaje... można by go trochę domęczyć, kurtkę red leather farbą przetrzeć nieco a głowy go najpierw pozbawić i nową wstawić. a nawet jeśli waść tego nie uczynisz to i tak mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 śliczny mastodon...i tyle w temacie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 29 Listopada 2013 Share Napisano 29 Listopada 2013 No to ja się jeszcze pozachwycam Subtelność i zarazem realizm tego murku mnie zabija. A jak sobie uzmysłowię , że to 1/72, to nie mam słów.Na tym zdjęciu wszystko jest idealne. Mistrzostwo świata. I to rumowisko. Piękne zgaszone kolory. Kolorystyka trochę w stylu ewpigi. Subtelna, i zarazem bardzo realistyczna. I znowu zimny prysznic, że to 72 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Mogę tylko pogratulować talentu. Jeżeli patrząc na fotki nie jestem w stanie na pierwszy rzut oka ocenić skali, to model musi być bardzo dobry. I taki jest. Wszystko idealnie zgrane, ale model jest najładniejszy. Kolejny przykład na to że i w tej skali można zrobić śliczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Ja chyba już nic mądrego nie napiszę, bo koledzy mnie uprzedzili . Powiem tylko, że jak patrzę na tak piękne modele to chce mi się wrócić do 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Listopada 2013 Share Napisano 30 Listopada 2013 Piękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Wszystko pięknie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 1 Grudnia 2013 Share Napisano 1 Grudnia 2013 Bardzo ładny czołg,a podstawka realistyczna super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 3 Grudnia 2013 Share Napisano 3 Grudnia 2013 Czapki z głów kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Lebioda Napisano 4 Grudnia 2013 Share Napisano 4 Grudnia 2013 Chylę czoła, klasa! Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Piękna architektura. Twój wyrób Całość bardzo ładnie zmalowana (świetne dachówki). Najbardziej w fotel wbijają jednak drzwi w murku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 9 Grudnia 2013 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2013 Witam! Piękna architektura. Twój wyrób Od „A” do „Z” . Całość bardzo ładnie zmalowana (świetne dachówki). Najbardziej w fotel wbijają jednak drzwi w murku Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sickboy69 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Wszystko już zostało powiedziane ale dorzucę od siebie - pierwszorzędny model kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Fajny francuz, przyjemnie się ogląda takie prace. Gratulacje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi