filipsg Napisano 21 Listopada 2023 Share Napisano 21 Listopada 2023 8 godzin temu, socjo1 napisał: I bardzo dobrze, że jedni Chińczycy nastraszyli drugich Chińczyków. A ja tam myślę, że nie ma żadnego straszenia, i za sznurki we wszystkich chińskich firmach pociąga jeden człowiek, Pierwszy Modelarzarz ChRL - jak dochodził do władzy to większości tych firm nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 już oficjalnie..... podobno ma być dostępny "pod choinkę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cdarek Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 w zapowiedziach ...... ciekawie będzie 1945 Lekki krążownik USS San Diego CL-53 | Nr 350923 | 1:350 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 24 minuty temu, cdarek napisał: w zapowiedziach ...... ciekawie będzie 1945 Lekki krążownik USS San Diego CL-53 | Nr 350923 | 1:350 A jest jakiś producent tego zestawu? Wiem, że VeryFire po Atlancie miała zrobić krążownik tej klasy w późnej konfiruracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 Przecież to jest bardzo ogień.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 (edytowane) a troszkę z innej epoki ? ale temat arcy ciekawy a i model wydaje sie byc zacny, to wrzucam link https://www.hismodel.com/articles-detail-2264?_Box[843][IdOpenedNode]=2371 Edytowane 3 Grudnia 2023 przez laskonogi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 3 Grudnia 2023 Share Napisano 3 Grudnia 2023 5 minut temu, Szydercza Gała napisał: Przecież to jest bardzo ogień.... No właśnie chcialem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vark Napisano 4 Grudnia 2023 Share Napisano 4 Grudnia 2023 (edytowane) USS Bunker Hill - Flyhawk 1/700 Edytowane 4 Grudnia 2023 przez vark edycja zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 Czarny Kot mruczy, że w 1/350 wypuści kuter Coast Guard klasy Sentinel (długość oryginalna 45 m.): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 (edytowane) a Szpak ćwierka że w 2024 do antypoda dołączy brytol EDIT --------------- tak mi przyszło do głowy że robiąc mały "mariaż" szpaka z kociakiem można by zrobić dioramę z grudnia 1941 gdzie flowerek Samphire wraz z Deptfordem posłały na dno U-567.... Edytowane 7 Grudnia 2023 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 7 Grudnia 2023 Share Napisano 7 Grudnia 2023 Nieznana mi firma OldModelKits wypuściła model liniowca Bremen w 1/350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 KYRIELEJSON !! w końcu będzie prawilny jankes !!!! na razie próbne wypraski ale już mi się gęba śmieje.... a jaki potencjał na wersje eksperymentalne - kocham tą firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 20 godzin temu, socjo1 napisał: Nieznana mi firma OldModelKits wypuściła model liniowca Bremen w 1/350. Za całkiem niezłą cenę 699$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Godzinę temu, M.A.V. napisał: KYRIELEJSON !! w końcu będzie prawilny jankes !!!! na razie próbne wypraski ale już mi się gęba śmieje.... a jaki potencjał na wersje eksperymentalne - kocham tą firmę Co to za glut Zbychu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 (edytowane) 22 minuty temu, Szydercza Gała napisał: Co to za glut Zbychu? https://en.wikipedia.org/wiki/Yankee-class_submarine EDIT ---------------- to teraz tylko czekam aż wypuszczą zulusa i można umierać Edytowane 8 Grudnia 2023 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 23:01, M.A.V. napisał: to teraz tylko czekam aż wypuszczą zulusa i można umierać Nie, nie - jeszcze poproszę Julliet, Whiskey Twin Cylinder i zimnowojenny creme de la creme – Whiskey Long Bin. Póżniej zostają Oberony, Daphne, Agosty, Gymnote, Toti, Sauro, komplet powojennych Holendrów i Japońców... Jakie umierać? Pozdrawiam, Marek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 Napisz list do Mikołaja Mareczku, może coś z tego da się załatwić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 5 godzin temu, donalyah00 napisał: Nie, nie - jeszcze poproszę Julliet, Whiskey Twin Cylinder i zimnowojenny creme de la creme – Whiskey Long Bin. Póżniej zostają Oberony, Daphne, Agosty, Gymnote, Toti, Sauro, komplet powojennych Holendrów i Japońców... Jakie umierać? Pozdrawiam, Marek nie zapominaj o koreańcach i atomowych chinolach i indianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 7 godzin temu, donalyah00 napisał: Nie, nie - jeszcze poproszę Julliet, Whiskey Twin Cylinder i zimnowojenny creme de la creme – Whiskey Long Bin. Póżniej zostają Oberony, Daphne, Agosty, Gymnote, Toti, Sauro..... trochę tego już jest... Juliett & Long Bin ----> Pit Road Toti & Sauro ----> Grigorov a całkiem przyzwoitego Oberona wydał OzMods Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makowiecDobreCiasto Napisano 11 Grudnia 2023 Share Napisano 11 Grudnia 2023 Witam sprzedam model statku stan jak na zdjęcie cena 500 zł do lekkich negocjacji w górę mam chorych synów prosze wiec kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makowiecDobreCiasto Napisano 11 Grudnia 2023 Share Napisano 11 Grudnia 2023 8 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Napisz list do Mikołaja Mareczku, może coś z tego da się załatwić pan sobie robi jaja z innych użytkowników prosze ode mnie kupic ten model a nie robić sobie dosłownie zwykłe jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makowiecDobreCiasto Napisano 11 Grudnia 2023 Share Napisano 11 Grudnia 2023 8 godzin temu, Cypis napisał: nie zapominaj o koreańcach i atomowych chinolach i indianach pan jest rasistą w ramach przeprosin prosze kupic ode mnie ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makowiecDobreCiasto Napisano 11 Grudnia 2023 Share Napisano 11 Grudnia 2023 W dniu 8.12.2023 o 23:01, M.A.V. napisał: https://en.wikipedia.org/wiki/Yankee-class_submarine EDIT ---------------- to teraz tylko czekam aż wypuszczą zulusa i można umierać prosze tu nie mowic o umieraniu to kulturalne forum wiec za karę proszę ode mnie zakupić ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makowiecDobreCiasto Napisano 11 Grudnia 2023 Share Napisano 11 Grudnia 2023 13 godzin temu, donalyah00 napisał: Nie, nie - jeszcze poproszę Julliet, Whiskey Twin Cylinder i zimnowojenny creme de la creme – Whiskey Long Bin. Póżniej zostają Oberony, Daphne, Agosty, Gymnote, Toti, Sauro, komplet powojennych Holendrów i Japońców... Jakie umierać? Pozdrawiam, Marek nikt tu nie umiera ale kazdy powienien skupować ode mnie ten model prosze go kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi