Lipstein Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Chyba łuska, wywaliłbym ją raczej, bo poza tym małym detalem model mi się podoba. i psiknąć na to matem trzeba na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 27 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Tak, tak to łuska - na pace się jeszcze błyszczy bo malowane było olejami i jeszcze schnie. Lufa zostaje jak jest - wpada w niebieskość. Jeszcze na koniec satyną ją machnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Podoba mi się, a co to za zielsko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 28 Sierpnia 2014 Super Moderator Share Napisano 28 Sierpnia 2014 No właśnie - dołączam do pytania - co to za zielenina? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Bardzo fajnie to wygląda Zielenina wygląda mi na roślinki z akwarium - mam rację? Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Hej chłopaki, zielsko to mech wykapany w glicerynie i pomalowany. Chyba już z rok czekał w szafie na odpowiedni moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Hej chłopaki,zielsko to mech wykapany w glicerynie i pomalowany. Chyba już z rok czekał w szafie na odpowiedni moment A mógłbyś opisać jaką "kąpiesz" w glicerynie ? Sam się do tego przymierzam , słyszałem coś o rozcieńćzaniu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 29 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Na allegro kupujesz 1l glicerynki, mieszasz z wodą pół na pół i trzymasz to jakieś 3-7 dni i potem płuczesz wodą. Tymczasem... Świeci bo maluję olejami. Super sprawa jak dla mnie. Sorry za fotę, ale na szybko telefonem robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Sierpnia 2014 Share Napisano 29 Sierpnia 2014 Niezły ten koń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Super to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Zielsko pieknie wkomponowało się w czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapel Napisano 18 Października 2014 Autor Share Napisano 18 Października 2014 Praca nad scenką nieuchronnie zbliża się ku końcowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Października 2014 Share Napisano 18 Października 2014 Ładnie pomalowane figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Października 2014 Super Moderator Share Napisano 18 Października 2014 Cacko wychodzi! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karl999 Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Witam Małe pytanko, z czego zrobiłeś rynnę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 24 Czerwca 2015 Share Napisano 24 Czerwca 2015 Dobra, troche pomarudze... Na poczatek ochy i achy: Wszystko rewelacyjne, czolg super, figury potega a chalupy kosmos. A teraz zale: zrobiles konkretny czolg, (ten o tutaj) czyli 5ty woz z trzeciego plutonu 6 kompanii- SS-Panzer-Regiment 12 i umiesciles go na dioramie ukazujacej konkretny przedzial czasowy a to (wedlug mnie) choc moze nie wszyscy tak uwazaja, do czegos zobowiazuje. Czolgisci z 12. Dywizji Pancernej SS w wiekszosci nosili tak zwane "foki" czyli skorzane komplety zalog wloskich okretow podwodnych. I jak widac na pierwszym zdjéciu, dowodca "Twojego" czolgu takowy nosil. Poza wszystkim, nawet pomijajac ten fakt to brak u w/w dowodcy patek a skoro konkretny czolg to wypadaloby sie zorientowac w jakim stopniu byl on i mu to zwyczajnie na niniejszych patkach oddac. P.S. Jakie masz potwierdzenie na uzycie doppeltromel na MG34 w 1944 roku nie w jednostce Luftwaffe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Up... Doppeltrommel - ale uznajmy to za literówkę Sama diorama robi wrażenie. Ilość wsadzonej roboty jeszcze większe. Autor ma niewiarygodne zdolności artystyczne. Tyle ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Całość zapowiada się super.! Koń świetnie pomalowany. Zwierzęta ciężko pomalować. Zwłaszcza konie Figsy również. Nad elementami cielistymi musisz jeszcze popracować. Budynki są świetne zwłaszcza z pierwszych stron. Kostka brukowa i chodnik ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Panowie!! Przecież kolega wapel już w zeszłym roku zamieścił galerię ukończonej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 No tak. Bałagan się zrobił,. Wyżej panowie też spóźnieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 19 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Bo tak to jest jak autor nie da linka do finalnej galerii. Ale to czasem dobrze , że tak zacny temat ktoś odkopie... Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 Pewnie moja wina... Wybaczcie ale serio jestem pod wrażeniem... Mam plan na pierwsza dioramę... ale jak patrze na tą wiem że początki będą trudne... Najbardziej podobają mi się znienawidzone ludzkie postacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi