pzbora Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Witam wszystkich i zapraszam na skromną galerię ukończonego La-7. Model dość prosty i nie miałem z nim większych problemów z wyjątkiem dopasowania owiewki i drobnego szpachlowania. Warsztat: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=86&t=41685 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Bardzo piękny, wzorcowy model. Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Bardzo fajnie pomalowany i czysto zrobiony:D Moja uwaga to mógłbyś jeszcze w skrzydłach dodać wskaźniki wysunięcia podwozia Pozatym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Bardzo ładny rusek. ___________________________________________________________________ Na warsztacie: Defiant Mk.I - MPM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 No masz talent,masz rękę do modeli,świetnie te ślady eksploatacji wyglądają...prosty a jednak kapitalny model w odbiorze-bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Bardzo się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Świetnie wykonany model.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 bardzo ładny model ładnego samolotu. Łasice zawsze mi się podobały, w twoim wykonaniu tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Malowanie i wykończenie super! Szkoda że pod wiatrochronem szpara, a odsuwana część osłony "wisi" w powietrzu (łatwo można by ją było wygiąć z cienkiej plexi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 29 Stycznia 2014 Share Napisano 29 Stycznia 2014 Szkoda że pod wiatrochronem szpara, a odsuwana część osłony "wisi" w powietrzu (łatwo można by ją było wygiąć z cienkiej plexi). Tak mnie się podoba ten model, że nawet tego nie zauważyłem. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 31 Stycznia 2014 Share Napisano 31 Stycznia 2014 Bardzo mi się podoba Twoja praca. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi