Patterson Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Ostatnio do modelu TKS'a z First to Fight dorobiłem podstawkę. Cytuj
bazylms Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Scenka super, troszkę zbliżeń by się przydało. Cytuj
spiton Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Mam poczucie, że już to komentowałem. W każdym razie napisze tylko, że dawno już nie widziałem tak sugestywnie i realistycznie zbudowanej zieleni. I nie tylko w małej skali. Zachwyca realizmem. Cytuj
Patterson Napisano 5 Marca 2014 Autor Napisano 5 Marca 2014 No fakt, było już na PWM. Dzięki za uwagi. Cytuj
Mierzu Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Patterson! Jesteś moim Matejką modelarstwa! Toć to maleństwo jest piękne, a otoczenie wprost wymiata! Cytuj
Mariusz 72 Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 Fajne podłoże. Możesz opisać jak to zrobić w 1:72? Cytuj
skala72 Napisano 5 Marca 2014 Napisano 5 Marca 2014 REWELACJA! Model prezentuje się wyśmienicie i wreszcie model tylko połoszowany, bez modnych obić i innych dupereli. Jedna rzecz przykuła moją uwagę na dłużej, lufa, czy one przypadkiem nie były czarne, kamo malowali chyba przed uzbrojeniem "pierdziawki" PS. czepiam się, no nie ;) Możesz opisać jak to zrobić w 1:72? Ty żartujesz oczywiście ? Cytuj
szary Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 Można zapytać jakiego numeru siateczki użyłeś na drzewach? Brakuje mi czegoś jaśniejszego z zieleniny w szufladzie. Cytuj
Patterson Napisano 8 Marca 2014 Autor Napisano 8 Marca 2014 Dzięki. Niestety numeru siatki nie znam, nie mam już opakowania. Cytuj
gumowy01 Napisano 8 Marca 2014 Napisano 8 Marca 2014 Roślinność wyszła genialnie. Niestety nie widać zbliżeń samego głównego bohatera czy został zwaloryzowany, czy sklejony z pudła, jednak malowany jest super gratulacje Cytuj
Adamerio Napisano 8 Lipca 2014 Napisano 8 Lipca 2014 Mam pytanie dotyczące drzewek - obstawiam że liście to siateczka polaka, z czego natomiast wykonałeś korony i pnie? Młode gałązki jakiegoś konkretnego drzewa czy po prostu to co miałeś pod ręką ? Cytuj
Patterson Napisano 8 Lipca 2014 Autor Napisano 8 Lipca 2014 Dzięki, tak to siatki polaka, pnie to suszone gałązki. TKS prosto z pudełka. Cytuj
Archelaos Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Śliczna winietka, genialne roślinki, nastrojowa kapliczka... Super Jedno co mi się nie podoba, to brąz z camo, który jest zdecydowanie za jasny. Mógłbyś napisać jak pracujesz z siatkami Polaka? Czy tniesz, czy rozrywasz jakoś? Bo miałem problem z tym, że siateczka gubi większość "listków" w czasie układania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi