Patterson Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Ostatnio do modelu TKS'a z First to Fight dorobiłem podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Scenka super, troszkę zbliżeń by się przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Mam poczucie, że już to komentowałem. W każdym razie napisze tylko, że dawno już nie widziałem tak sugestywnie i realistycznie zbudowanej zieleni. I nie tylko w małej skali. Zachwyca realizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 5 Marca 2014 Autor Share Napisano 5 Marca 2014 No fakt, było już na PWM. Dzięki za uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Patterson! Jesteś moim Matejką modelarstwa! Toć to maleństwo jest piękne, a otoczenie wprost wymiata! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 Fajne podłoże. Możesz opisać jak to zrobić w 1:72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Marca 2014 Share Napisano 5 Marca 2014 REWELACJA! Model prezentuje się wyśmienicie i wreszcie model tylko połoszowany, bez modnych obić i innych dupereli. Jedna rzecz przykuła moją uwagę na dłużej, lufa, czy one przypadkiem nie były czarne, kamo malowali chyba przed uzbrojeniem "pierdziawki" PS. czepiam się, no nie ;) Możesz opisać jak to zrobić w 1:72? Ty żartujesz oczywiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 6 Marca 2014 Share Napisano 6 Marca 2014 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Można zapytać jakiego numeru siateczki użyłeś na drzewach? Brakuje mi czegoś jaśniejszego z zieleniny w szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 7 Marca 2014 Share Napisano 7 Marca 2014 Na prawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 8 Marca 2014 Autor Share Napisano 8 Marca 2014 Dzięki. Niestety numeru siatki nie znam, nie mam już opakowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Ostatnie zdjęcie wymiata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 8 Marca 2014 Share Napisano 8 Marca 2014 Roślinność wyszła genialnie. Niestety nie widać zbliżeń samego głównego bohatera czy został zwaloryzowany, czy sklejony z pudła, jednak malowany jest super gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 8 Lipca 2014 Share Napisano 8 Lipca 2014 Mam pytanie dotyczące drzewek - obstawiam że liście to siateczka polaka, z czego natomiast wykonałeś korony i pnie? Młode gałązki jakiegoś konkretnego drzewa czy po prostu to co miałeś pod ręką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 8 Lipca 2014 Autor Share Napisano 8 Lipca 2014 Dzięki, tak to siatki polaka, pnie to suszone gałązki. TKS prosto z pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Ładniutki. Cała dio mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archelaos Napisano 14 Lipca 2014 Share Napisano 14 Lipca 2014 Śliczna winietka, genialne roślinki, nastrojowa kapliczka... Super Jedno co mi się nie podoba, to brąz z camo, który jest zdecydowanie za jasny. Mógłbyś napisać jak pracujesz z siatkami Polaka? Czy tniesz, czy rozrywasz jakoś? Bo miałem problem z tym, że siateczka gubi większość "listków" w czasie układania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi