sianko Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) Witam Przedstawiam Wam model żywiczny niemieckiego średniego bombowca z okresu WWI. Zestaw liczył ponad 200 części i obawiam się że wszystkich nie powklejałem ,ponieważ ciężko się było połapać z instrukcji gdzie co ma być. Głównie korzystałem z jako takiej dokumentacji zdjęciowej (internet). W modelu największym wyzwaniem było obklejenje lozegną kadłuba, ale jakoś sobie z tym poradziłem. No to tyle Edytowane 11 Grudnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Model niezwykłej urody, choć samolot przypomina ropuchę ,-)) Piękny detal. Mam jednak wrażenie, że model oblepiony lasagne, stracił to co definiowało Twój styl. Czyli zupełnie unikatowa modelarską poezje. Którą wszyscy uwielbiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachmistrz Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Bombowa lozenga, pierwszy raz widzę na modelu. Choroszy dał kalki w zestawie, czy trzeba było brać z rynku? Można mu zajrzeć pod brzuch? Podoba się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Model piękny, gratulacje. Jedne zdjęcia z prawidłową głębią ostrości, inne z bardzo ograniczoną. To pewien minus galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krosto Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Ewidentnie latająca ropucha Piękny nawet oklejony. I przebrnąłeś przez montaż górnego płata..zadanie nieliche w tym modelu.. Gratuluje K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Jak zwykle klasa światowa i jak zwykle będę wracał do tej galerii wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Jest świetnyyy!!! Rewelacja - bardzo podoba mi się sposób pocieniowania Lozengi! Jak osiągnąłeś taki fajny efekt? Wygląda na zdecydowanie większą skalę. Nie no dla mnie miodzio! Jak ja lubię te samoloty piękne inaczej! Na model AEG G.IV w skali 1/48 poluję od dawna... Na razie bezskutecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 10 Marca 2014 Autor Share Napisano 10 Marca 2014 Dzięki Panowie Jest świetnyyy!!!Rewelacja - bardzo podoba mi się sposób pocieniowania Lozengi! Jak osiągnąłeś taki fajny efekt? Wygląda na zdecydowanie większą skalę. Nie no dla mnie miodzio! Jak ja lubię te samoloty piękne inaczej! Na model AEG G.IV w skali 1/48 poluję od dawna... Na razie bezskutecznie... Cieniowanie zrobiłem "cieniami" tamiyi, poprostu delikatnie pocierając dołączonym pędzelkiem gąbkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 Bardzo ładny. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: AJ-37 Viggen - Heller 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 robi wrazenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 10 Marca 2014 Share Napisano 10 Marca 2014 No niezły - rozumiem że to taki trening przed Staakenem PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 11 Marca 2014 Autor Share Napisano 11 Marca 2014 No niezły - rozumiem że to taki trening przed Staakenem PZDR W Stakenie jest dużo więcej lozengi, a ja mam jej dość, prędzej połasiłbym się o Handley Paega z airfixu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 12 Marca 2014 Share Napisano 12 Marca 2014 Bardzo ładny model, którego oglądanie to prawdziwa przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi