subgrafik Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 (edytowane) model relaksacyjny zasadnicoz gdyby mi dziecko nie zrobilo takiego prezentu to bym sam nie zrobil sobie takiego zakupu. juniorowi sie podoba moj-jego czolg i to chyba najwazniejsze. Czyli ma juz na koncie jeden usmiech i dwa medale (z bytomia) pozdr. i tyle w temacie na razie w tym temacie P Edytowane 24 Marca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 świetna diorama, aż trudno uwierzyc, że to taki karaluch z tego leoparda. Zasłużone nagrody w Bytomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Podstawka super, Sam pojazd wygląda na porzucony, te plandeki oprócz tej za wieżą psuja pozytywny efekt. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Podstawka super, Sam pojazd wygląda na porzucony, te plandeki oprócz tej za wieżą psuja pozytywny efekt. PZDR heh akurat ja uwazame ze ta za wieza najgorsza Sebek tez tak twierdzi ale no spoko maroko wzoorowalem sie na czyms takim dzikuje za komentsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Styrany jak lubię, ode mnie + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 rewelacja w twoim stylu, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skura82 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Baaaardzo pozytywnie W Bytomiu przelotnie obejrzałem, mam nadzieję, że we Wrocławiu obejrzę go dokładniej, świetny model, świetna winietka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 1. Pozytywy. Praca naprawdę wygląda jak by była w 35 . I nie jest to kokieteria. Świetny warsztat ! 2. Uwagi krytyczne. Koleiny na wyjeździe z wody powinny być głębsze. Pojazdy, które ta droga jeżdżą pewnie w obu kierunkach, na wyjeździe z pewnością zrobiłyby porządne koleiny. I któryś kolejny pojazd, pewnie chciałby te koleiny ominąć, robiąc nowe. Plandeki za wieżą i na wieży nie są szczytem "plandekarstwa". Ale już na z przodu jest ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Bardzo mi się podoba. Naprawdę wygląda jak 1/35. Woda rewelacyjna. Nagrody w pełni zasłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 dzieki co do uwag Spitonie drogi zgadzam sie ale przed Bytomiem nie mialem czasu na niuanse szczegolnie ze wiazaloby sie to z grubsza jak zakladalem na poczatku tafla wody - leo mial rozchlapywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Mniam, mniam - fajny masz styl i to w dobie kopiowania pana Adama W i MIGowych CM. Kolejny raz pokazujesz, że można po swojemu. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Całość jest piękna Będzie szansa obejrzeć go na Model Show we Wrocławiu? Mógłbyś nieco przybliżyć etapy malowania i postarzania plandek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 24 Marca 2014 Autor Share Napisano 24 Marca 2014 Sękju Jakis mini warsztat tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 dzieki tafla wody - leo mial rozchlapywac... O rzesz ! Właśnie sobie robię taki projekcik. Również Leo, tyle że Polski A4 z siatkami maskujacymi na wieży i lufie, wjeżdża w wodę, i robi wielki rozbryzg ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Marca 2014 Share Napisano 24 Marca 2014 Gdyby nie tytuł wątku to bym nie powiedział że to 1:72. Wygląda na 1:35. Super zrobiona podstawka. Prosto i ze smakiem. Model też niczego sobie. Gratuluję baaaardzo udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Już sama podstawka wbija w fotel, a jeszcze w tej skali..... Model jak dla mnie bardzo realistyczny i jeszcze realniej pobrudzony. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 Dziekowki ! P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Marca 2014 Share Napisano 25 Marca 2014 Czyżby Rosjanie go zdobyli, bo mi się zdaje, że ten czołgista ma trójgraniasty hełmofon na głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 25 Marca 2014 Autor Share Napisano 25 Marca 2014 zwidy jakies tej łyżeczki nie ma p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Widziałem w Bytomiu. Całość śliczna. Widziałem w warsztacie, że woda trochę siadła. Napisz jak to uzupełniłeś i jak zrobiłeś fale Bardzo podoba mi się też kolor podłoża. Co to takiego? Model na zdjęciach wygląda rewelacyjnie. Z mojego oglądu literatury (Tankograd) wynika, że powinny być dwie anteny, właz lepiej było położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Nie lubię ani tych nowoczesnych zachodnich czołgów, ani tej skali, no ale w takim wydaniu to czapki z głów. Wszystko mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 27 Marca 2014 Autor Share Napisano 27 Marca 2014 Z mojego oglądu literatury (Tankograd) wynika, że powinny być dwie anteny, właz lepiej było położyć. Konkretnie na missing ing ziomki mi napisaly ze wlaz jest skopany ale jak zobaczylem detal to okazalo sie ze moj nei ma detau wcale wiec olalem tam jeszcze jakis ziomek co jezdzil tymi czolgami jeszcze o lusterkach i kogucie napisal jak by co komus na przyzlosc poczeba bylo poza tym dzieki wielkie chlopacy za komentsy p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 A moje pytania o wodę i malowanie ziemi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 28 Marca 2014 Autor Share Napisano 28 Marca 2014 sorry Widziałem w warsztacie, że woda trochę siadła. Napisz jak to uzupełniłeś i jak zrobiłeś fale Bardzo podoba mi się też kolor podłoża. Co to takiego? wode uzupelnilem zywica i fale z valejo stil water ziemia to mix maz pigentow malowan vallejo oraz washy z ak i efektow ciezko to opisac - nastepnym razem postarma sie mniej chaotycznie to zrobic i wyjasnic jak bedzie okazja bo wiele pytan mam P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 28 Marca 2014 Share Napisano 28 Marca 2014 po prostu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi