Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 648
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Super Moderator
Napisano

Dzięki SAW! Dodałem już ta imprezę do mapy. Na marginesie, kto się wybiera? Bo zdaje się mamy sporo osbób mieszkajacych nieopodal.

pozdrawiam

Christian

• Super Moderator
Napisano

Wszystko co wiem na temat tej imprezy to tylko ta ulotka no i Mariusz pisał w poprzednim poście. Mówiąc szczerze to się zastanawiam czy by nie przyjachać. Bazyl - a czy twój klub tam będzie (macie niedaleko, więc to dosyć prawdopodobne)

1384979912Midland%20Expo%202014%20Flyer.jpg

pozdrawiam

Christian

Napisano

Nasza najbliższa wystawa klubowa będzie dopiero we wrześniu. Wiem że są chyba dwie na które jadą oglądać.

Ja natomiast jestem teraz w szpitalu bo wczoraj wieczorem młody się urodził. Tak więc na razie nigdzie się nie wybieram, he, he.

• Super Moderator
Napisano

O kurcze, to ogromne gratulacje! Dla Mamy i Taty! Noo, to teraz się zacznie przygoda!

Pozdrawiam

Christian

Napisano
Nasza najbliższa wystawa klubowa będzie dopiero we wrześniu. Wiem że są chyba dwie na które jadą oglądać.

Ja natomiast jestem teraz w szpitalu bo wczoraj wieczorem młody się urodził. Tak więc na razie nigdzie się nie wybieram, he, he.

Czyli finał uda ci się obejrzeć , głowy cie nie urwała że sie nie spieszyłeś w środe?.

Gratulacje.

Napisano

Gratulacje Krzyś.

A jakąś galerię najnowszego "modelu" zamieścisz"? Bo na wątek warsztatowy to już za późno, no chyba że masz swoiste archiwum.

Pozdrawiam Stefan

• 2 weeks later...
  • Super Moderator
Napisano

Cześć gizmo

Zostałeś dodany do naszej Mapy. Całkiem sporo osób niedaleko Ciebie mieszka - jest spora szansa na wspólne wyjazdy na wystawy modelarskie ;-)

pozdrawiam serdecznie

Christian

Napisano

Gratulacje fajny chłopak pozdrawiam

Napisano

Ja sie wybieram z zona I naszym 3 latkiem wiec nie wiem czy uda mi sie zdjecia porobic bo ostatnio to nie zrobilem ani jednego

Napisano

Przybylem, zobaczylem i pstryknolem kilka fotek na szybko telefonem:)

th_20140727_125408.jpg th_20140727_125415.jpg th_20140727_125428.jpg th_20140727_125442.jpg th_20140727_125519.jpg th_20140727_125537.jpg th_20140727_125548.jpg th_20140727_125602.jpg th_20140727_125937.jpg th_20140727_125943.jpg th_20140727_125952.jpg th_20140727_125959.jpg th_20140727_130010.jpg th_20140727_130017.jpg

A tu cos dla jednego z naszych kolegow z forum (chyba DAZ jak dobrze pamietam) ma podobna koncepcje.

th_20140727_132545.jpg

• Super Moderator
Napisano

Fajne fotki - kilka ciekawych konstrukcji!

Komunikat dla wszystkich!

Nasze spotkanie online przypadkowo nie odbyło się zgodnie z planem (ostatnie niedziela miesiąca). Najzwyczajniej w świecie byłem przekonany że najbliższy weekend zalicza się jeszcze do lipca i nie przesłałem powiadomień. Zatem - nasze najbliższe spotkanie odbędzie się w nadchodzącą Niedzielę 3 Sierpnia o godzinie 10pm. Osoby, które nigdy nie uczestniczyły zapraszam do lektury pierwszego postu w temacie, gdzie jest wytłumaczone krok po kroku co należy zrobić aby z nami się spotkać. Pozostali bywalcy - rezerwujcie Niedzielę wieczór!

pozdrawiam Was wszystkich serdecznie!

Christian

Napisano

Kzugaj też byłem ale ogólnie najsłabsza wystawa na której byłem. Ale to środek sezonu urlopowego.

Niestety znowu nie będę mógł pogadać z wami w sieci, gdyż będę na urlopie w Polsce a w moim mieszkaniu panuje średniowiecze (nie ma internetu ani telewizji).

Serdecznie pozdrawiam

Stefan