Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja za późno się zorientowałem, ze mam tak blisko nie nie dałem rady zajechać ;/ Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda się wpaść i pogadać z Wami.

• Odpowiedzi 648
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Witam ja byłem wczoraj spotkałem się z kilkoma z Was i zrobiłem fajne zakupki. Ogólnie wystawa powala wielkością jak i różnorodnością modeli. Myślę że każdy znalazł coś interesującego dla siebie. Mi podobały się pancerniki i lotniskowce w skali 1:700, fajnie było zobaczyć jak te ,, kolosy'' prezentują się obok siebie.

Teraz jak mamy plakietki z naszym logiem łatwiej będzie się odnaleźć na konkursach i wystawach.

Pozdrawiam i za rok jestem też na 100%.

• 4 weeks later...
  • Super Moderator
Napisano

Witam

Rozpoczynamy wysyłanie przypinek z logiem naszej grupy. Zapraszamy wszystkich zarejestrowanych członków naszej grupy mieszkających w UK do przesyłania swojego adresu korespondencyjnego w wiadomość priv. Część z Was odebrała już przypinki na wystawie w Telford, tym którym się nie udało będę wysyłał przypinkę pocztą (bez żadnych opłat oczywiście - przypinka i przesyłka gratis).

IMG_0813.JPG

pozdrawiam serdecznie

Christian

Napisano

Nie mogę się doczekać!

A tak trochę odbiję od tematu z nadzieją, że pomożecie Panowie. Otóż jestem na wyspach od 3 miesięcy z kawałkiem i od przyjazdu poszukuję czegoś co by zastąpiło sidolux. Albo kijowo szukam albo czegoś nie wiem i widzę to w każdym sklepie tylko nazwane inaczej i zastosowanie może być podane inne. Help!

Napisano

Kiedyś to się Johnsons Kler nazywało. Potem to z rynku wycofali. Ja zorganizowąłem sobie Sidolux z Polski - rodzinka przywiozła. Ostatnio nawet moim Brytyjskim kolegom załatwiałem Sido, bo twierdza że nic tutaj takiego nie ma. Sam chętnie się dowiem o opcjach.

• Super Moderator
Napisano

Cześć

Piecu jak masz pilną potrzebę to na dniach będzie do mnie szła paczka z polski to mogę dodać do listy życzeń. Jak co to fon lub pw.

Pozdro

Napisano

W Birmingham widziałem w jednym z polskich sklepów. Może masz jakiś w pobliżu to by Ci sprowadzili butlę Sido.

pozdrawiam

Napisano

Zamiast sido mozna uzywac tego:

Pledge Klear Multi-surface wax, 750ml, floor shine

Nowe opakowanie starego Klear'a, formula tez inna bo produkt jest mleczny ,tak jak nasz sidolux, a nie przezroczysty jak kiedys.

Dziala bez zarzutu.

Napisano

przepraszam ze pytam , czy ze mna jest cos nie tak ze usuneliscie moje posty ?? czyzbym pogwalcil regulamin ??

Nie wiem czym sobie na to zasluzylem ale skoro tak to niech bedzie.

pozdrawiam.

• Super Moderator
Napisano

Cześć

Dziś były drobne porządki w wątku i skasowałem kilka postów przez nieuwagę ;-) Wszystko jest ok.

pozdrawiam

Christian

Napisano

dzieki za odpowiedz.niestety nie dodales do mapy tej imprezy o ktorej pisalem, rozumiem ze nie ma chetnychna wyjazd.

• Super Moderator
Napisano

No własnie ten post przypadkiem poleciał - czy mogę prosić jeszcze raz o nazwę tej imprezy - zaraz ja dodam :-)

pozdrawiam

Christian

Napisano

Greif właśnie do mnie leci mały zapas sidoluxu. Matula się zlitowała i zakupiła. Pytałem na przyszłość i z czystej ciekawości. Dzięki wielkie za odpowiedzi.

• Super Moderator
Napisano

Właśnie dodałem do MAPY imprezę która odbędzie się 21.02.2015 w Royal Navy Fleet Air Museum.

pozdrawiam

Christian

Napisano

witam serdecznie. Dzisiaj jak co roku wypadaja urodziny mojej zony wiec wieczor zaplanowany.

• Super Moderator
Napisano

Ja niestety nie dałem dziś rady bo chory jestem. Myślę, że przeniesiemy spotkanie na przyszly weekend.

Pozdrawiam

• Super Moderator
Napisano

Witam!

Zgodnie z zapowiedzia, dzis o godz 10pm rozpoczynamy konferencje online. Serdzecznie zapraszamy!

Pozdrawiam

Christian

• 2 weeks later...
  • Super Moderator
Napisano

Witam,

na poczatku wszystkiego najlepszego w nowym roku

kilka dni temu zaczalem kleic dla przyjemnosci, wszelkie uwagi mile widziane

moj nick: lescheq

postcode : OX11

• Super Moderator
Napisano

Witaj lescheq

Zostałeś właśnie dodany do naszej mapy modelarzy w UK. Zerknij proszę na link - nie daleko Ciebie jest kilku kolegów, jestem pewien, że łatwo nawiążesz kontakt z nimi :-)

Przypominam także o naszym spotkaniu online - najbliższe odbędzie się zgodnie z tradycją w pierwszą Niedzielę miesiąca czyli 4.Stycznia.2015 o godzinie 10pm - Zapraszamy!!!

pozdrawiam

Christian