Super Moderator Reflect Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Czerwca 2014 Cześć Okonek! Mówisz i masz :-) P.S. Dzięki za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 29 Czerwca 2014 No i masz szczęście bo jak nie Gold to wiesz Gratulacje, do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 29 Czerwca 2014 Share Napisano 29 Czerwca 2014 Zdjecia elegancja oby wiecej takich Pogratulowac modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Greenhorn zawsze ma szczęście, he, he. Gratki złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 6 Lipca 2014 Share Napisano 6 Lipca 2014 Witam już za trzy tygodnie 27.07.2014 odbędzie się wystawa połączona z obchodami 50 rocznicy klubu IPMS Birmingham. http://midlandexpo.blogspot.co.uk/?m=1 Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Lipca 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Lipca 2014 Dzięki SAW! Dodałem już ta imprezę do mapy. Na marginesie, kto się wybiera? Bo zdaje się mamy sporo osbób mieszkajacych nieopodal. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 11 Lipca 2014 Share Napisano 11 Lipca 2014 Jak nie zapomne to sie zjawie. Macie moze wiecej info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 12 Lipca 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Lipca 2014 Wszystko co wiem na temat tej imprezy to tylko ta ulotka no i Mariusz pisał w poprzednim poście. Mówiąc szczerze to się zastanawiam czy by nie przyjachać. Bazyl - a czy twój klub tam będzie (macie niedaleko, więc to dosyć prawdopodobne) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lipca 2014 Share Napisano 12 Lipca 2014 Nasza najbliższa wystawa klubowa będzie dopiero we wrześniu. Wiem że są chyba dwie na które jadą oglądać. Ja natomiast jestem teraz w szpitalu bo wczoraj wieczorem młody się urodził. Tak więc na razie nigdzie się nie wybieram, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 12 Lipca 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Lipca 2014 O kurcze, to ogromne gratulacje! Dla Mamy i Taty! Noo, to teraz się zacznie przygoda! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 12 Lipca 2014 Share Napisano 12 Lipca 2014 Nasza najbliższa wystawa klubowa będzie dopiero we wrześniu. Wiem że są chyba dwie na które jadą oglądać. Ja natomiast jestem teraz w szpitalu bo wczoraj wieczorem młody się urodził. Tak więc na razie nigdzie się nie wybieram, he, he. Czyli finał uda ci się obejrzeć , głowy cie nie urwała że sie nie spieszyłeś w środe?. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Lipca 2014 Share Napisano 12 Lipca 2014 Dzięki. Tak finał powinno się dać zobaczyć. Całość relacji przy najbliższym spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Gratulacje Krzyś. A jakąś galerię najnowszego "modelu" zamieścisz"? Bo na wątek warsztatowy to już za późno, no chyba że masz swoiste archiwum. Pozdrawiam Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Nowy model - Frank Edward: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Gratulacje! Chłop jak dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 13 Lipca 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 13 Lipca 2014 Świetny! Gratulacje raz jeszcze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Witam, niezrzeszony, świeżo po przyjeździe do UK. Mój kod ST16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 22 Lipca 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Lipca 2014 Cześć gizmo Zostałeś dodany do naszej Mapy. Całkiem sporo osób niedaleko Ciebie mieszka - jest spora szansa na wspólne wyjazdy na wystawy modelarskie ;-) pozdrawiam serdecznie Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 24 Lipca 2014 Share Napisano 24 Lipca 2014 Gratulacje fajny chłopak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 To kto sie wybiera na 50 lecie imps Birmingham?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAW Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Ja będę ...tylko nie wiem o której. Postaram się zrobić dużo zdjęć. Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Ja sie wybieram z zona I naszym 3 latkiem wiec nie wiem czy uda mi sie zdjecia porobic bo ostatnio to nie zrobilem ani jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Przybylem, zobaczylem i pstryknolem kilka fotek na szybko telefonem:) A tu cos dla jednego z naszych kolegow z forum (chyba DAZ jak dobrze pamietam) ma podobna koncepcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 29 Lipca 2014 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Lipca 2014 Fajne fotki - kilka ciekawych konstrukcji! Komunikat dla wszystkich! Nasze spotkanie online przypadkowo nie odbyło się zgodnie z planem (ostatnie niedziela miesiąca). Najzwyczajniej w świecie byłem przekonany że najbliższy weekend zalicza się jeszcze do lipca i nie przesłałem powiadomień. Zatem - nasze najbliższe spotkanie odbędzie się w nadchodzącą Niedzielę 3 Sierpnia o godzinie 10pm. Osoby, które nigdy nie uczestniczyły zapraszam do lektury pierwszego postu w temacie, gdzie jest wytłumaczone krok po kroku co należy zrobić aby z nami się spotkać. Pozostali bywalcy - rezerwujcie Niedzielę wieczór! pozdrawiam Was wszystkich serdecznie! Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan1965 Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Kzugaj też byłem ale ogólnie najsłabsza wystawa na której byłem. Ale to środek sezonu urlopowego. Niestety znowu nie będę mógł pogadać z wami w sieci, gdyż będę na urlopie w Polsce a w moim mieszkaniu panuje średniowiecze (nie ma internetu ani telewizji). Serdecznie pozdrawiam Stefan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi