podciech Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 A pamiętacie te czasy. Jezu ale człowiek czekał na dostawę w centralnej składnicy harcerskiej, a potem modlił stojąc w kolejce żeby starczyło dla niego To były czasy kiedy nic nie było i doceniało każdy model za granicy. A tak poza tym stare KP to miały nity pozdry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Jeden z ładniej zrobionych starych delfinków jakie widziałem. Do modelu mam sentyment, bo był to jeden z moich pierwszych modeli.(lata 80siate) Do samolotu nie. Wygrał z Iskrą konkurs na samolot szkolny dla demoludów, mimo, że był od niej 3x gorszy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Model wygląda świetnie. Widać, że poprawiałeś drobiazgi i w kabinie też jakby bogaciej? Do Spitona: Masz to do inspiracji: http://www.amv83.fr/Asm/Sig/europe/Czech/AeroL29DelfinTiger-1.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Świetny! Pięknie pokazujesz jak można ze starych zestawów zrobić efektowną kolekcję na miarę naszych czasów i możliwości Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Bardzo ładny delfin. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: I-16 Type 28 - ICM 1/72 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted May 8, 2014 Share Posted May 8, 2014 Fakt, bardzo fajny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podciech Posted May 8, 2014 Author Share Posted May 8, 2014 Bardzo dziękuje za każdy komentarz . pozdrawiam wszystkich kolegów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol J. Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Doskonale wykonany model! Proponuję większy zestaw, Planet Model albo... pójść na całość i zaszaleć z HPH. Gratuluję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podciech Posted May 9, 2014 Author Share Posted May 9, 2014 Dzięki Wiem zestaw HPH jest świetny tylko że ja zbieram 1/72 i nie mieszam skal. Czasami żałuje tyle teraz świetnych zestawów wychodzi w większych skalach. pozdry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 SuperDelfin. Bardzo mi się podoba. Gratuluję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarekk Posted May 9, 2014 Share Posted May 9, 2014 Ze "staruszka" wycisnąłeś bardzo ładny model. Mój zakupiony w Składnicy Harcerskiej był ugandyjski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts