podciech Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 A pamiętacie te czasy. Jezu ale człowiek czekał na dostawę w centralnej składnicy harcerskiej, a potem modlił stojąc w kolejce żeby starczyło dla niego To były czasy kiedy nic nie było i doceniało każdy model za granicy. A tak poza tym stare KP to miały nity pozdry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Jeden z ładniej zrobionych starych delfinków jakie widziałem. Do modelu mam sentyment, bo był to jeden z moich pierwszych modeli.(lata 80siate) Do samolotu nie. Wygrał z Iskrą konkurs na samolot szkolny dla demoludów, mimo, że był od niej 3x gorszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 7 Maja 2014 Share Napisano 7 Maja 2014 Model wygląda świetnie. Widać, że poprawiałeś drobiazgi i w kabinie też jakby bogaciej? Do Spitona: Masz to do inspiracji: http://www.amv83.fr/Asm/Sig/europe/Czech/AeroL29DelfinTiger-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 Świetny! Pięknie pokazujesz jak można ze starych zestawów zrobić efektowną kolekcję na miarę naszych czasów i możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 Bardzo ładny delfin. ___________________________________________________________________________ Na warsztacie: I-16 Type 28 - ICM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 Fakt, bardzo fajny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 8 Maja 2014 Autor Share Napisano 8 Maja 2014 Bardzo dziękuje za każdy komentarz . pozdrawiam wszystkich kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Doskonale wykonany model! Proponuję większy zestaw, Planet Model albo... pójść na całość i zaszaleć z HPH. Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 9 Maja 2014 Autor Share Napisano 9 Maja 2014 Dzięki Wiem zestaw HPH jest świetny tylko że ja zbieram 1/72 i nie mieszam skal. Czasami żałuje tyle teraz świetnych zestawów wychodzi w większych skalach. pozdry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 SuperDelfin. Bardzo mi się podoba. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Ze "staruszka" wycisnąłeś bardzo ładny model. Mój zakupiony w Składnicy Harcerskiej był ugandyjski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi