dzidas71 Napisano 4 Czerwca 2014 Share Napisano 4 Czerwca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Bardzo elegancki model. Dobry balans pomiędzy budowaniem i malowaniem. Bardzo fajne ślady eksploatacji. Zdecydowane ale realistyczne. Jedyne co mi się nie podoba, to brak wody ,-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Wody zamierzam się dopiero nauczyć Może przy następnym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Piękna praca, model bardzo mi się podoba Jaki planujesz następny okręt? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Duma Royal Navy - Hms Hood oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Świetne malowanie! Kamuflaż wymagał sporo umiejętności. Gratuluję Bardzo mi się podoba. Daj trochę bardziej ostre zdjęcia - jest się czym chwalić - a nam cieszyć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba77 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Bardzo dobrze wykonany i realistycznie brudzony Ale kamo miało dwa odcienie zieleni. Twój Graff ma tylko główne plamy kamo , a brakuje jeszcze drobnych w jaśniejszym odcieniu. Z czego wykonałeś "olinowanie"?? Trochę tylni mały maszt ma słabsze wykonanie "olinowania" w porównaniu do reszty. Sorrki że się czepiam, reszta mnie się podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Śliczny niemiaszek (stwierdzam po samolocie l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Piękny model -piękna podstawka -do pięknego gabinetu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Duma Royal Navy - Hms Hood oczywiście. Super, czekam zatem na rozpoczęcie prac w stoczni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Bardzo mi się podoba - super efekty eksploatacji (najładniejsze zacieki przy kotwicach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Bardzo fajny. Podoba mi się cieniowanie wież i nadbudówek. Tylko to tło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 8 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2014 Dzięki, niestety zdjęcia to mój słaby punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Kawał dobrej roboty - Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał15 Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 No jaki ładny poszło ci szybciej jak mnie Bardzo fajny model ci wyszedł, na brudzeniu się nie znam lubię czyste ale jeśli chodzi o szczegóły to wyszło ładnie. Czekam na kolejny warsztat Pozdrawiam MIchał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 Bardzo mi się podoba i świetne ślady eksploatacji wg.mnie gratuluję takiego cuda na półce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Kolego mógłbyś zaktualizować fotki by się wyświetlały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Wyświetlają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Poleć mi te prochy co bierzesz, muszą być niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Teraz się wyświetlają..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 25 Lutego 2018 Share Napisano 25 Lutego 2018 Piękny model, będzie na czym się wzorować Podziękował Pozwoliłem sobie zapisać na dysku bo już 3 zdjęcie wpierdzieliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 26 Lutego 2018 Share Napisano 26 Lutego 2018 Wczoraj jak pisałem swój komentarz to widziałem te dokładnie zdjęcia na pierwszej stronie wątku, jak matkę kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Już się nie tłumacz, wszyscy lubimy dobry odlot od czasu do czasu... tylko Matki bym w to nie mieszał, bo jak wiadomo jest tylko jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 31 Marca 2018 Share Napisano 31 Marca 2018 Super gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi