Andrzej_LK Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 W warsztacie pokazałem etapy powstawania modelu, czas na galerię: miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Piękna miniaturka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Niesamowity model. Az wierzyć się nie chce ze to 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 1/72 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Super produkcja. Nie powiedziałbym ze zdjęć że to 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Bardzo ciekawa praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 D-O-S-K-O-N-A-Ł-Y Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Andrzeju- szacunek... Modelarsko- świetny! Merytorycznie- jedna rzecz: "Nadwiślanin" na zdjęciu z epoki miał inny typ bieżnika opon... Domyślam się jednak, że to jeden z niewielu kompromisów, na które poszedłeś w tym modelu... Pozdrawiam. Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Model prześliczny, rewelacja, tak jak piszą Koledzy nie do wiary, że to nie 35... Ale czemu drzewo takie rachityczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Robi wrażenie, szczególnie, ze to mała skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Jak Tyś zrobił tego pancerniaka Jak dla mnie amatora , całość mistrzowska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 16 Czerwca 2014 Share Napisano 16 Czerwca 2014 Model wykonany i pomalowany perfekcyjnie, miałem wielką przyjemność oglądać go na zawodach w Bytomiu... i mi szczęka opadła że nie zdobył wyróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 3 X sprawdzałem czy to na pewno 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Andrzejku. Jak zwykle klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 18 Czerwca 2014 Share Napisano 18 Czerwca 2014 Doskonała robota! Mój był nieporównywalnie gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2014 Dziękuję bardzo za komentarze. Właśnie ukazała się kolejna część serii "Śladami polskich gąsienic 1939 - 1947". tom 10 omawia historię i uzbrojenie Pułku Ułanów Karpackich - duzo zdjęć, tablice barwne i opisy, sporo informacji także o kolorach polskich Stagów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Zwyczajowo klasa sama w sobie. Gratuluję. Super praca ogląda się z wielka przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi