Lipstein Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Galeria była obiecana, to i jest.... Model stary, zmyty z farby i przerabiany tyle razy, że ma na sobie kilka warstw różnych specyfików. Zrobiłem w nim fakturę odlewu kadłuba, osłony transmisji, osłony jarzma wieży i samej wieży, przerobiłem pistol port. Dodałem osłony reflektorów od Eduard, antenę Aber, lufę Jordi Rubio, panel sygnalizacyjny własnej produkcji z masy dwuskładnikowej. Oznaczenia SF. Obicia robione gąbką, czarnym matem, ale z tą techniką już więcej nie będę działał, bo efekt taki sobie... Kiedyś dostanie jeszcze 50-kę na wieżę, na razie nic więcej w niego nie inwestuję. Było: Jest: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Ładnie zrobiony, końcowy weathering jak dla mnie super. Kawał dobrej roboty Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 ja taki zadowolony nie jestem: model mnie po prostu zmęczył, robiłem ponadto trzy inne i to był błąd. No i w trakcie malowania zmieniła się koncepcja na malowanie tych czarnych plam kamuflażu. Ale za przychylny komentarz dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Jak już wcześniej pisałem model bardzo mi się podoba. Dobrze pomalowany i przybrudzony. Szczególnie podoba mi się brudzenie układu jezdnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 Gorlock, dzięki za te słowa, wzorowałem się na Twoim Grizzly, ale jeszcze muszę potrenować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Powiedz te rolki podtrzymujące gąsienice to powinny być w kamo czy czarne?Model w sumie udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Lipca 2014 Autor Share Napisano 25 Lipca 2014 pomalowałem je w kolorze zgodnym z instrukcją... Metalowe też były w tej wersji: http://www.toadmanstankpictures.com/m4a1chino_18.jpg , http://www.toadmanstankpictures.com/m4huntsville_02.jpg i w innych też....: http://www.toadmanstankpictures.com/m4e9composite_21.jpg Następny nie będzie miał tego babola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Lipca 2014 Share Napisano 25 Lipca 2014 Czołem! Ładny model! Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Bardzo fajny szerman. Korba z tyłu pod stelażem na toboły powinna być metalowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 26 Lipca 2014 Share Napisano 26 Lipca 2014 Reaktywacja udana. Można popracować nad szczegółami typu: reflektory, wymieniony już osprzęt, ułożenie gąsienic itp. Jednak na tę chwilę- wygląda fajnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2014 Share Napisano 27 Lipca 2014 Reaktywacja pomogła. Choć troszkę mi się nie podobają te gwiazdy zamalowane czarnym kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 7 Sierpnia 2014 Share Napisano 7 Sierpnia 2014 Dobrze, że dałeś galerię, bo jak dla mnie to bardzo fajny Shermi. Super wyszła płachta na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 11 Sierpnia 2014 Share Napisano 11 Sierpnia 2014 Bardzo udana reaktywacja, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekPz Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Świetny- A co to jest to żółte na kratce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Płachta identyfikacyjna "swój-obcy" dla alianckich samolotów, coby swoich czołgów Typhoony nie atakowały. Niemcy mieli flagi ze swastyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Sierpnia 2014 Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Musze powiedzieć, że operacja rewitalizacji wyszła bardzo dobrze. Zdecydowanie jestem na TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2014 Jeszcze raz dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi