Artur D. Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Oddaję pod Waszą krytykę MOJĄ WIZJĘ MODELU - Fw-190D9 z Hasegawy w skali 1/32. W modelu starałem się upchnąć Detail Seta od Airesa, parę elementów fotorawionych z Eduarda, jakieś kropki i pasy z HGW, coś tam z Black Boxa i zapinki z Yahu. Na koniec obieliłem Gunze C ucząc się brudzić czym i jak popadnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Fotka 17 lub 20 na główną! Piękny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Normalnie Arturze.....bardzo mi się podoba .......i fotki w świetnym klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Świetna sprawa well done! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Września 2014 Share Napisano 18 Września 2014 Co tu mówić SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 No, Arturo, wreszcie będę mógł się wypowiedzieć na forum o Twoim modelu, tylko muszę poszukać szczęki, bo mi odpadła... już mam! Model super wykonany i do tego świetna kompozycja foto. Miałem to szczęście widzieć go na "żywca" w Kielcach, robi wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Piękny model a fotki powalają. Faktycznie na głównej pięknie będzie wyglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Artur gratuluję modelu. Dawno nie widziałem tak pootwieranego modelu w Twoim wykonaniu. Wygląda to bardzo efektownie. Zdjęcia bardzo nastrojowe i klimatyczne. Myślę że jedna z nich na pewno zasługuje na pierwszą stronę. A z drugiej strony to trochę mi głupio, bo będę musiał spełnić obietnicę. Ale myślę że pomożesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 19 Września 2014 Autor Share Napisano 19 Września 2014 A z drugiej strony to trochę mi głupio, bo będę musiał spełnić obietnicę. Ale myślę że pomożesz. Grzesiu Tobie zawsze pomogę z największa chęcią, powiedz tylko kiedy Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragon149 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Ten model to istne arcydzieło bardzo mi się podoba ilość detali oraz wykonanie jest świetny ciekawe kiedy moje modele będą tak wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Gratuluję! Ładnie się prezentuje. Mam nadzieję obejrzeć w Bytomiu. BTW Niemczyzna, to nie mój temat, ale z tej bogatej całości ten typ jest moim ulubionym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Skala dająca wielkie możliwości ale do pięknego efektu i tak trzeba nie lada autora - Ty Arturze już nie po raz pierwszy spełniasz to kryterium - moje najszczersze gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Bardzo przyjemnie, skala 1/32 wyjątkowo sprzyja pootwieraniu modelu i pokazaniu detali. Choć niestety samolot traci nieco swoją sylwetkę, ale coś za coś. Tylko co się stało z drutem antenowym, dlaczego tak smętnie zwisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Września 2014 Autor Share Napisano 20 Września 2014 Tylko co się stało z drutem antenowym, dlaczego tak smętnie zwisa? Bo Dory tak mialy - brak zwijacza anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 20 Września 2014 Share Napisano 20 Września 2014 Dzięki za info Artur, jakoś mi ten fakt umknął uwadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Jestem pełen podziwu dla lotników. Świetna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 Arturro! Ładniusia Dora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 21 Września 2014 Autor Share Napisano 21 Września 2014 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja Grubo... ile modeli przed tym zrobiłeś by dojść do takiej klasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 20 Maja Autor Share Napisano 20 Maja 6 godzin temu, Michal_1981 napisał: Grubo... ile modeli przed tym zrobiłeś by dojść do takiej klasy? Trochę tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi