meser262 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 ... . Jeśli ma ktoś ochotę pobrudzić sobie czołg to jego wola. Ty preferujesz czystsze, proszę bardzo działaj! ... .. I niech tak pozostanie. A lufa armatnia - czysta nawet w środku Ładnie ładnie. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Wybitna robota, cóż więcej dodać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Świetny podaj chociaż jakich kolorków użyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Kozacki projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 22 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2015 Mirku kolory to zestaw LifeColor U.S. Olive Drab; baza UA 222, rozjaśniany UA 223. Trochę podziałałem z podstawką. Zostało jeszcze dorobienie śniegu, pomalowanie figurek, jakieś drobne poprawki i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Teraz to dałeś do pieca... Świetny pomysł ze skałką. To chyba łupek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Wygląda super. Tylko jak ty teraz Michał układ jezdny w to wpasujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2015 Dzięki chłopaki To chyba łupek? Dokładnie, trochę się pozacinałem przy obrabianiu, ale generalnie to bardzo dobrze mi się z nim pracowało. Tylko jak ty teraz Michał układ jezdny w to wpasujesz? no też tak dumam sobie i wydumałem, że piasek powstały po obrobieniu łupka + ziemia + większe kawałki kamienia dam na drogę. Powycieram w niektórych miejscach do "gołej skały" i zaleję Unigruntem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Bardzo udany pomysł. Już teraz widać na horyzoncie fotkę Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 25 Stycznia 2015 Share Napisano 25 Stycznia 2015 Dokładnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 27 Stycznia 2015 Share Napisano 27 Stycznia 2015 Teraz to dałeś do pieca... Świetny pomysł ze skałką. To chyba łupek? Jakby mi ktoś sprezentował to bym się nie obraził ;) Może mój następny ulepek będzie w chociaż jednym procencie tak dobry jak to dzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi