tornado Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Po dwóch latach budowa modelu dobiegła końca Warsztat. Wbrew obawom muszę przyznać, że z prenumeratą serii DA nie miałem praktycznie żadnych problemów, a kolejne zeszyty z częściami poza jednym wyjątkiem przychodziły o czasie Nie będę opisywał co i jak budowałem, wszystko widać na zdjęciach. Miłego oglądania A tu warszawa w towarzystwie pozostałych moich modeli w tej samej skali: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Piękna, klasyczna krowa . Bardzo fajny model, dodatki i małe duperele dodają uroku . Kolekcja bardzo zacna. To camaro wygląda bardzo ciekawie . Jedyne co mnie "gryzie" to żarówki w przednich światłach. "Jak na moje oko" to powinny świecić bardziej na żółto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Piękna Warszawa i super kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 2 Marca 2015 Super Moderator Share Napisano 2 Marca 2015 Dużo, dużo pracy włożyłeś! Bardzo pięknie wyszła! Jaki kolejny temat? Może duży fiat? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 To o Twoje pracy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 SUPER... piękny model w bardzo dobrym wykonaniu. Dodatkowo cieszy Twoja obecność oraz to, że model w końcu ukończony, bo od dłuższego czasu wypatrywałem warsztatu i przyznam, że już straciłem nadzieję na koniec. Andrzeju - BRAWO !!! Chciałem kiedyś kupić tą kolekcję, potem odpuściłem na rzecz Hayabusy w skali 1:4 ale chyba jednak się skuszę - jeśli tylko pojawi się na aukcji w "dobrej" cenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Szczęka opada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 piękna... gratuluję foty Admina ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Marca 2015 Share Napisano 2 Marca 2015 Na prawdę złożenie resoraka z gazety było takie trudne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Marca 2015 Autor Share Napisano 3 Marca 2015 Dzięki koledzy za miłe słowa Na prawdę złożenie resoraka z gazety było takie trudne ? Zapewniam cię kolego, że złożenie modelu prosto z pudła nawet takiej firmy jak Trumpeter czy Tamiya też nie będzie trudne, co innego gdy przyłożysz się do niego i choć trochę go zrewaloryzujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Przepiękny klasyk. Pełny szacunek dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 3 Marca 2015 Share Napisano 3 Marca 2015 Na prawdę złożenie resoraka z gazety było takie trudne ? Model ma sporo zmian w porównaniu do pierwowzoru, poprawiających jego zgodność z oryginałem. Zmiana np. tapicerki to już modelarstwo, czy tylko składanie resoraka? viewtopic.php?f=88&t=4104&start=30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Witam model piękny ale jest zbyt niskie ciśnienie w prawej przedniej oponie i uszczelka pod głowicą jest na odwrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloszek28 Napisano 4 Marca 2015 Share Napisano 4 Marca 2015 Na prawdę złożenie resoraka z gazety było takie trudne ? Czepiasz się Obrus na stole i firanka wymiatają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Marca 2015 Autor Share Napisano 5 Marca 2015 Tak dla porównania zamieszczam dwa zdjęcia modelu zrobionego "prosto z pudła". Wszystkie czarne elementy to goły plastik. W moim modelu przemalowałem (oczywiście co trzeba zaszpachlowałem i oszlifowałem) nie tylko te widoczne na poniższych fotkach ale i inne plastiki, także zmieniłem tapicerkę. Różnicę widać gołym okiem Zdjęcia pochodzę ze strony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 5 Marca 2015 Share Napisano 5 Marca 2015 Szczeka opada, kawal dobrej roboty Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 30 Marca 2015 Share Napisano 30 Marca 2015 No to mogę się pochwalić... Troszkę to trwało ale właśnie odebrałem swoja przesyłkę z kompletem 100 numerów Warszawy Jak tylko skończę motor (BMW Hellera) zabieram się za składanie. Warsztatu nie robię ale na pewno wrzucę galerię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi