taltos1 Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Fajna gra się szykuje, aż miło popatrzeć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 I chyba na patrzeniu się skończy. Na dłuższą metę nużące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 26 Marca 2015 Autor Share Napisano 26 Marca 2015 I chyba na patrzeniu się skończy. Na dłuższą metę nużące. A to już zależy co kto lubi... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Fajnie wygląda walka z lotniskowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 26 Marca 2015 Share Napisano 26 Marca 2015 Pomysł nowy nie jest. Dawno dawno temu (w latach 90) powstała na Amigę gra ADS (Advanced Destroyer Simulator). Wykonywało się różne misje pływając niszczycielem w czasie II WŚ. Całkiem przyjemnie się w to grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Gram i gra ma potencjał. Jest inna. W porcie Fuso a reszty nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Wiadomo kiedy będzie dla plebsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Wiadomo kiedy będzie dla plebsu? Cały czas są przyjmowane zgłoszenia do zamkniętej bety. A kiedy będzie otwarta to nie wiem. Nadmieniam, że 23.03 ruszyła druga tura dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Znając Wargaming zaproszeni zostaną wierni wydawacze realnej kasy z poprzednich produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Znając Wargaming zaproszeni zostaną wierni wydawacze realnej kasy z poprzednich produkcji. Oj ja już kilka lat nie dałem na to złamanej złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ami Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Znając Wargaming zaproszeni zostaną wierni wydawacze realnej kasy z poprzednich produkcji. Dostalem zaproszenie bez wydawania $$$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 To w takim razie jesteście pewnie proputinowskimi szpiegami i pewnie mieliście dziadka w wehrmachcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 Już z rok czekam i cały czas beta.Ten sam producent co world of tanks więc może coś bedzie z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 27 Marca 2015 Share Napisano 27 Marca 2015 To w takim razie jesteście pewnie proputinowskimi szpiegami i pewnie mieliście dziadka w wehrmachcie Jasnowidz czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Marca 2015 Share Napisano 29 Marca 2015 A kiedy przewidziana jest premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Ta gra byla zapowiedziana ze 3 lata temu razem z World of Warplanes. Zaraz zapisze sie na bete i zobacze. Nie ukrywam ze wyczekuje na nia. WoA nie zrobilo na mnie wrazenia mysle ze War Thunder lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 14 Kwietnia 2015 Share Napisano 14 Kwietnia 2015 Jeśli ktoś się skusi na jakiś okręt premium to ma od razu wejście do zamkniętej bety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Gra na razie zapowiada się nieźle, pytanie czy Wargaming nie spartaczy jej tak jak World of Tanks i World of Warplanes (w które chyba w ogóle nikt nie gra...). Mnie oglądając filmy z bety kłuje tylko w oczy fakt że przez protesty koreańskich graczy usunięto japońską banderę z gry. Kompletna głupota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Ciekawe co zrobią z Bismarckiem który miał wielką, złą, nazistowską SWASTYKĘ, która pożera umysły młodych i każde im zabijać Ja póki co odkryłem w sobie powołanie do japońskich niszczycieli. Uwielbiam patrzeć jak pancerniki bezradnie próbują unikać moich torped Tier VII Hatsuharu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Tanki i tak lepsze :P , właśnie - ktoś jeszcze w nie pogrywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Gra na razie zapowiada się nieźle, pytanie czy Wargaming nie spartaczy jej tak jak World of Tanks i World of Warplanes (w które chyba w ogóle nikt nie gra...). Mnie oglądając filmy z bety kłuje tylko w oczy fakt że przez protesty koreańskich graczy usunięto japońską banderę z gry. Kompletna głupota. W jakim sensie spartaczyli WOTa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Gra na razie zapowiada się nieźle, pytanie czy Wargaming nie spartaczy jej tak jak World of Tanks i World of Warplanes (w które chyba w ogóle nikt nie gra...). Mnie oglądając filmy z bety kłuje tylko w oczy fakt że przez protesty koreańskich graczy usunięto japońską banderę z gry. Kompletna głupota. W jakim sensie spartaczyli WOTa? Pewnie w takim ,że żeby grać to musisz wydać trylion monet . EDIT: Albo w ich taktyka - ludzie lubią dany czołg , więc zdegradujmy tier niżej i ogólnie go zepsujmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 1 Maja 2015 Share Napisano 1 Maja 2015 Gra na razie zapowiada się nieźle, pytanie czy Wargaming nie spartaczy jej tak jak World of Tanks i World of Warplanes (w które chyba w ogóle nikt nie gra...). Mnie oglądając filmy z bety kłuje tylko w oczy fakt że przez protesty koreańskich graczy usunięto japońską banderę z gry. Kompletna głupota. W jakim sensie spartaczyli WOTa? Pewnie w takim ,że żeby grać to musisz wydać trylion monet . EDIT: Albo w ich taktyka - ludzie lubią dany czołg , więc zdegradujmy tier niżej i ogólnie go zepsujmy... Z tym się zgodzę. Od VII tieru bez konta premium ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżejrosz Napisano 2 Maja 2015 Share Napisano 2 Maja 2015 Z tym się zgodzę. Od VII tieru bez konta premium ani rusz. Z tym to róźnie - mam z 3 VII tiery w garażu i pare V do zarabiania i daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irlandczyk85 Napisano 2 Maja 2015 Share Napisano 2 Maja 2015 Teraz aby sie dostać na bete trzeba kupić okręt premium za 50 euro.Robi się nastepna maszynka do zarabiania kasy.Chętnie bym zagrał ale niema jak taka cena za wstęp to jakieś nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi