Grzes Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Co Wy na to? http://armahobbynews.pl/blog/2015/06/16/pierwszy-model-plastikowy-z-arma-hobby/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżak_Stronk Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 może być fajnie, ciekawe jak go wycenią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Pytanie czy beda jakies dodatki typu blachy czy cos ale obstawiam ze w okolicach stowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Pytanie czy beda jakies dodatki typu blachy czy cos ale obstawiam ze w okolicach stowki... Nowy model RWD-8 z IBG kosztuje ok.25 złotych. Zakładam optymistycznie, że Iskra może trochę więcej, ale raczej w tych okolicach, a nie stówki. Ten model ze stalowych form będzie się sprzedawał przez dłuuugie lata. To nie to samo, co żywica wymagająca ręcznej pracy i wydawana najwyżej w kilkuset egz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Eeee, nie będzie chyba tak źle. Po stówce wołają za żywiczne Spity i PZL-e, więc tutaj będzie znacznie taniej. Przy takim modelu na międzynarodowy zbyt za bardzo nie ma co liczyć, więc cena musi być skrojona na polską kieszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Tak czy inaczej BRAWO. Nareszcie nasi Polscy producenci osiagneli poziom modeli wtryskowych. Bardzo się ciesze, bo może to oznaczać początek bardzo fajnych polskich(i nie tylko) modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Czerwca 2015 Share Napisano 16 Czerwca 2015 Nareszcie nasi Polscy producenci osiagneli poziom modeli wtryskowych. Bo wcześniej były tylko polskich producentów a teraz będą Je robić nasi Polscy producenci? Nie rozumiem... Tak w ogóle to to już trzecie podejście do wtrysku będzie... http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=1&t=94951 nie od razu Polske zbudowano ,-)) Zeby zrobić przyzwoity model wtryskowy trzeba nabrać doswiadczenia i swobody finansowej. I to własnie nazywam osiągnięciem odpowiedniego poziomu. I podoba mi sie ze chłopaki ARMA hobby jedza mała łyzka, podobnie jak IMB. zaczynają od prostych modeli. To rozsądne. To wróży sukces i rozwój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Jest radość i to wielka, ale największa byłaby gdyby pokusili się jeszcze o 1:48 w plastiku No ale to chyba tylko marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Mi odpisali do komentarza na FB ze 48 tez jest w planach ale narazie bedzie 72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Fajnie, że będzie nowa Iskra i to wtryskowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekOgórek Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Alleluja Mam nadzieję, że długo nie każą nam na ten model czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 A firma nie planowała jakiegoś polskiego samolotu w 1/32?.......czy mi się zdawało?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 P11 w 32 jest planowane ale nie przez Arma. Iskra super pomysł, najpierw nasycili rynek żywicą, a teraz wtrysk. Szkoda przypału z Orlikiem, ale Poloników pełno więc mają co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 18 Czerwca 2015 Share Napisano 18 Czerwca 2015 E tam. Rynek czeka na dobra iskrę w 72. A ta będzie dobra. Z tego co słyszałem będzie miała nawet możliwość otwarcia klap ! czyli szykuje się model przez duze M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Lipca 2015 Autor Share Napisano 27 Lipca 2015 Takie smakowite info sprzed tygodnia: http://armahobbynews.pl/blog/2015/07/20/forma-do-ts-11-iskra-prawie-gotowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 W sklepie są już jakieś iskry: http://www.armahobby.pl/category/samoloty-pzl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Jakoś tanio mają ;) Ale jak wzrośnie cena to na pewno kupię ! Fajnie że będzie nowa Iskra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Ma być po wakacjach. Na pewno z dwa kupię. A jak będzie się przyjemnie składało, to więcej. Mają być dwa zestawy. Jeden plastikowy i drugi z żywicami, w tym silnikiem. Ciekawe jaka będzie cena. Raczej nie na poziomie RWD-8 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 Ma być po wakacjach. Na pewno z dwa kupię. A jak będzie się przyjemnie składało, to więcej.Kurcze, jak ja zacząłem liczyć swoje "chcenie" to zatrzymałem się na 12 sztukach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Malowań i wersji jest bez liku Jak się człowiek rozpędzi to mu gabloty zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 Ma być po wakacjach. Na pewno z dwa kupię. A jak będzie się przyjemnie składało, to więcej.Kurcze, jak ja zacząłem liczyć swoje "chcenie" to zatrzymałem się na 12 sztukach Jak się ma fanaberię, aby odtworzyć cały zespół Biało-Czerwonych Iskier w miniaturze to tak wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2015 Autor Share Napisano 28 Lipca 2015 No jest w tym coś z prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 5 Sierpnia 2015 Share Napisano 5 Sierpnia 2015 Grześ, net_sailor - szkoda, że tu lajków nie można dawać, bo bym chętnie was obdzielił ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Sierpnia 2015 Share Napisano 8 Sierpnia 2015 Żywice do "pudełka luksusowego": http://www.attacksquadron.pl/2015/08/08/silnik-do-modelu-ts-11-iskra-172/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi